TRAXSYS (PENNY & GILES) JOGGLE SWITCH
- In te stellen druk voor vele behoeften
- Leerlingen leren de 1-knopsbediening optimaal te gebruiken
- Leerlingen verminderen het aantal klikken die per ongeluk worden gedaan

Draai aan de bovenkant van deze knop om de druk die nodig is om deze te activeren in te stellen. De 15 preset drukposities stellen u in staat accuratesse en herhalingsmogelijkheid bij het uitproberen ervan in te stellen, dan wel zijn ze tot hulp voor de leerling die er mee werkt. Het apparaat is in te stellen van een druk van 200 gr. to 1.5 kg. Helaas is de grote (12 cm in doorsnede) Joggle Switch uit de handel genomen, we hebben momenteel alleen nog de Mini-Joggle Switch in het blauw.

Mini-Joggle Switch
De Mini-Joggle Switch heeft een doorsnede van 6 centimeter. Verder heeft hij dezelfde functionaliteit als hierboven omschreven. Maar het is soms handiger een kleinere knop op de beperkte ruimte van bureau-, tafel-, of rolstoelblad te hebben!

Een Traxsys product

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Traxsys (Penny & Giles) Mini-Joggle Switch blauw à € 76,50