DE ROLLERMOUSE
De RollerMouse is een uniek en simpel, alsmede ergonomisch aanwijsapparaat dat in staat is krampachtig gebruik van hand, pols, arm, schouder en elleboog te voorkomen. Het is een opzienbare manier om de muisaanwijzer te besturen zonder een muis te hoeven te bedienen. Bovendien is er zeer weinig bureauruimte nodig!

De RollerMouse is uitgevoerd met een ronddraaiend balletje dat met duim of toppen van de vingers kan worden bediend. De RollerMouse voorkomt dat u vaak naar de muis, de tracball o.i.d. moet grijpen, omdat alles onder de spatiebalk van uw toetsenbord is geplaatst. Op de plek waar u uw handen toch al heeft als u gaat typen. De RollerMouse is prima geschikt voor plekken waar er weinig of geen ruimte is om met een muis te werken.

De RollerMouse kan alle normale muisactiviteiten uitvoeren met beide armen in een relaxte positie, omdat u niet naar de muis hoeft te grijpen, is er een merkbare vermindering van spanning merkbaar in uw schouders en elleboog.

Om de ergonomische voordelen nog verder uit te buiten, is er zelfs een PS2-poort aan de zijkant van de RollerMouse gemonteerd om een standaard muis of trackball op te kunnen aansluiten. U kunt gedurende de tijd dat u achter de PC zit, dus verschillende spiergroepen gebruiken, door dan eens uitsluitend de RollerMouse te gebruiken, afgewisseld met een gewone muis of trackball.

Specificaties van de RollerMouse:
- Dit fraaie ontwerp laat u met 1 vinger de aanwijs-en klikfunctie van uw computer bedienen. - De kracht die nodig is om te klikken is in te stellen door een knop onder de Adjustable RollerMouse in te stellen, 5 niveaus zijn mogelijk. (De klikfunctie van de Rollerbar kan uitgeschakeld worden middels een zgn. dip switch als de gebruiker de knoppen wil gebruiken.
- Soepel bewegende stalen bal, die met zacht rubbert gecoat is, zodat een prima gevoel ontstaat en e.e.a. als aanwijsapparaat kan worden gebruikt.
- Lange levensduur door gebruik te maken van een zgn. optische sensor. Geen slijtage dus!
- 3 knoppen die door de gebruiker te definieren zijn en een scroll-wieltje
- De drie knoppen zijn in te stellen als klik, dubbelklik en sleep-knop via dip-switches. Drivers zijn niet nodig.
- Compatibel met zowel de PC als de Mac (USB-aansluiting met ook nog een PS2-adapter worden meegeleverd)
- Tweede PS2-poort om een alternatieve muis of trackball op aan te sluiten.
- Zachte, maar stevige lycra polsondersteuning. Afneembaar voor schoonmaken.
- 50 x 28 x 3 cm.(alle maten op maximum gemeten)
- 2 jaar garantie
- Windows 95, NT and Macintosh systemen hebben een driver nodig om de scroll-functie aan te kunen sturen. U kunt die downloaden op www.contourdes.com.

De kracht die nodig is om te klikken kan worden ingesteld op 1 van de 5 beschikbare instelmogelijkheden (grotere punt geeft aan dat meer drukkracht gewenst is) door middel van een simpele knop onder de RollerMouse. (Zie plaatje Rollermouse3)
Tweede PS2 poort aan de rechterkant van de RollerMouse voor het aansluiten van een extra muis of trackball (Zie plaatje Rollermouse4)

Systeemeisen:
- PC met een vrije USB- of PS2-poort, seriele poorten worden niet ondersteund helaas.
- Macintosh met uitsluitend 1 vrije USB-poort, ADB-poort wordt niet ondersteund.
- Aanbevolen om te gebruiken met een heel gewoon101-toetsenbord.
- Wordt ondersteund door zo goed als alle operating systems met een USB- of PS2-ondersteuning. (Sommige operating systems hebben een extra driver nodig om het Scrollwieltje goed te laten werken. U kunt die downloaden op www.contourdes.com.)

Een Contourdes- en BS-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
De RollerMouse à € 280,50