SAM - TRACKBALL
U kunt uw knoppen aan onze Switch-Adapted Mouse (SAM) bevestigenen zodoende van alles gaan doen met uw PC of Mac!
1) Gebruik speciale 1-knops-software die geschikt is om met 1 muisklik of met een druk op een toets te bedienen, zie onze 1-knopsafdeling!
2) Gebruik alle gewone software, De 1-knopsgebruiker klikt op de muis middels SAM, terwijl men 'm beweegt. Dit zorgt ervoor dat iedere activiteit die op de computer wordt gedaan, heel erg leuk wordt.
3) De SAM-trackball stelt mensen met een vrij grove motoriek of met een matige motoriek van hun hoofd, in staat met een muis te werken. Klikken, dubbelklikken en slepen doen ze dan met andere delen van hun lichaam.
4) Met behulp van de CrossScannersoftware (zie ook elders op de site onder 1-knopssoftware) is alle software die voorhanden is onder Windows te gebruiken.

Het is allemaal heel simpel: de SAM-Trackball wordt in de gewone muispoort gedaan, de knop(pen) die u beschikbaar heeft wordt (worden) in de SAM gestoken. Die dient vervolgens als corresponderende knop van de muis (klik, dubbel klik), of, als een druk op een toets van uw keyboard. De derde knop op de SAM is de sleepfunctie.
Dit apparaat werk als een gewone muis en tegelijk als interface voor knoppen! Dubbelop handig dus.

- De PC SAM-Trackball heeft zowel een seriele als PS/2-aansluiting.
- De Mac SAM-Trackball gaat in de muis/toetsenbord ADB port, vervangt uw Mac-muis.
- De USB-versie zorgt meteen voor een extra USB-poort.

Een RJ-Cooper product!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
SAM-Trackball voor Mac (USB) à € 219,50