KIDTRAC / PC-TRAC TRACKBALL

De KidTRAC is een robuuste trackball met extra grote klik-buttons. De bal heeft een diameter van 5.7 cm.

Niet iedereen heeft een zodanig aangepaste trackball nodig dat er aparte knoppen bij hoeven, zoals u verderop op de site kunt vinden bij onze SAM-Trackball, in feite dezelfde trackball vindt u bij ons ook zonder toeters en bellen, maar wel wat goedkoper dan die andere!

KidTRAC trackball wordt geleverd met Maxyz software voor nog meer functionaliteit. Meer dan 20 keuzemogelijkheden om de cursor te vergroten en dus duidelijker te maken op uw beeldscherm. Ook een functie als ''scherm inpakken" (screen wrap) wordt mogelijk. Met OmniSCROLL kunt u in iedere gewenste richting gaan op het beeldscherm, zelfs diagnonaal, zodat ook grote webpagina's of grote spreadsheets eenvoudig 'doorlopen' kunnen worden!

Eigenschappen:
- Afmetingen : breed: 9,5 cm x lengte: 17,1 cm x hoogte: 5cm.
- 100% Microsoft© Mouse, PS/2 Mouse compatibel.
- 100% Windows© 98/95, 3.11, en NT compatibel.
- "Plug en Play", geen software nodig.
- Met de middelste button kunt u de sleepfunctie vastzetten!
- Seriële aansluiting of PS/2 adapter.
- Optionele aansluitingen voor externe schakelaars.
- Kabellengte: 1.80 meter.

De PC-Trac is het redelijk alternatief voor oudere jongeren die niet meer zo happig zijn op felle kleuren, zelfde apparaat als de KidTrac, echter in een grijze-muizen-kleur, dus prima in een kantooromgeving in te zetten! Uitsluitend leverbaar in PS2/USB-uitvoering!

Naast de grijze versie hebben we nu ook een stijlvole zwarte versie van de PC-Trac. Ook deze is alleen leverbaar in PS2/USB-uitvoering.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
KidTRAC voor Mac en Windows met USB-aansluiting à € 189,50
PC-Trac Grijs/beige voor Mac en Windows met USB-aansluiting à € 189,50
PC-Trac Zwart voor Mac en Windows met USB-aansluiting à € 189,50