SWITCHBOARD
Over het algemeen kunt u niet direct een extra knop op uw computer aansluiten, u heeft een interface nodig die op uw computer wordt aangesloten om de computer duidelijk te maken welke instructie nodig is om de knop te laten werken. Nu is er een hele simpele manier om knoppen op uw Windows computer aan te sluiten. Een buitengewoon robuust toetsenbord met maar liefst 16 mini-jack ingangen aan de bovenkant om evenzovele knoppen aan te sluiten! U kunt dus als u dat zou willen de meest gebruikte toetscombinaties vervangen door een druk op een knop. U kunt dit toetsenbord gewoon als uw standaard toetsenbord gebruiken en tevens uw knoppen aansluiten om knoppentoegang mogelijk te maken. Veel software maakt gebruik van de spatiebalk en de Enter-toets van uw toetsenbord. Op dit schakeltoetsenbord zijn er ingangen voor om die middels een knop aan te sturen, het programma Clicker werkt er prima mee en u kunt zelfs alle muisbewegingen en klikken emuleren door knoppen neer te zetten. Voor mensen met een fysieke handicap kan het een uitkomst zijn! Standaard heeft dit toetsenbord een PS2 connector, maar op verzoek is ook een ouderwetse dikke DIN-plug (AT, met 5 pinnetjes) leverbaar middels een verloopplug. Het Switchboard is een Windows toetsenbord dat u kunt gebruiken als schakelkastje tussen de computer en een willekeurige knop met een mini-jack-aansluiting. Dit toetsenbord heeft 16 ingangen aan de bovenkant. Het is mogelijk om een aantal knoppen aan te sluiten om speciale sofware (zie bijvoorbeeld onze 1-knopssoftware) mee te kunnen bedienen. Ook kunt u het toetsenbord gebruiken zonder speciale software, maar met vijf aangesloten knoppen, om alle muisbewegingen (omhoog, naar beneden, links en rechts en eentje voor de muisklik) te maken. (Er is geen extra software hiervoor nodig!). De aansluitpunten zijn standaard ingesteld op de volgende toetsenbordtoetsen: 0, 1, 2, 3, 4, pijl links, pijl omhoog, pijl naar beneden, pijl naar rechts, tab, enter, spatiebalk plus de vijf toetsen van het numerieke gedeelte die gebruikt worden om de muisbeweging na te doen: 2, 4, 6, 8, and 5. Dit toetsenbord heeft een UK-layout en kan gebruikt worden met of zonder de keyguard en beschikt over een PS2-aansluiting en is middels de AT adapter te gebruiken op oudere typen computers! Er is inmiddels ook een USB-uitvoering beschikbaar.

Een Inclusive UK produkt

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
SwitchBoard PS/2 à € 178,50
SwitchBoard USB à € 178,50
Keyguard voor SwitchBoard à € 80,50
SwitchBoard en Keyguard à € 243,50
PS2 to AT adaptor à € 12,95