SWITCHBOX
Over het algemeen kunt u niet direct een extra knop op uw computer aansluiten, u heeft een interface nodig die op uw computer wordt aangesloten om de computer duidelijk te maken welke instructie nodig is om de knop te laten werken. De switch box is een unieke, programmeerbaar schakelkastje die aangesloten wordt op de plek van de toetsenbordaansluiting van uw computer. Sluit de switchbox aan op de toetsenbordaansluiting van uw computer, sluit daarna uw toetsenbord ook aan, dat kan dus gewoon, en sluit dan uw losse knoppen aan. Het switchboard heeft 8 ingangen (mini-jack) die standaard de meest gebruikte toetsenbordcommando's aankunnen (Spatiebalk, Entertoets, pijl omhoog, omlaag, link en rechts, 0, 1, 2, 3). De meegeleverde software stelt u in staat per ingang een alternatieve toets in te stellen! Deze configuratie kunt u bewaren en opnieuw laden. U kunt dit apparaat ook gebruiken ale een toetsenbord-splitser. Twee PS2 toetsenbord-aansluitings-punten stellen u in staat om b.v. ook een BigKeys (zie elders op onze site) aan te sluiten, tegelijk met uw normale toetsenbord.

De SwitchBox is geschikt voor Windows 95 en 98. Voor XP en NT werkt het niet.

Een Inclusive UK produkt

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
SwitchBox à € 147,50