INCLUSIVE KIDTRAC
Dit is een grote, stevige, betaalbare trackbal met de mogelijkheid drie losse knoppen aan te sluiten tegelijkertijd! Deze trackbal is 100% Microsoft mouse compatible en is in Engeland bijzonder populair. Het "low profile"-ontwerp fungeert als een natuurlijke rustplek voor de hand. De centrale groene knop (aan de achterkant van de gele bal) is er een van het "drag lock"type - simpelweg de sleep-knop indrukken en de knop blijft deze functie houden tot u er voor de tweede maal op klikt! Deze KidTrac wordt uitsluitend geleverd met een seriele aansluiting en met (tegelijkertijd) een PS2 adapter. De drie gekleurde ingangen aan de zijkant van de KidTrac zorgen ervoor dat, mits er drie losse knoppen zijn aangesloten natuurlijk, de linkermuisknop (blauw), de rechtermuissknop (rood) en de sleepfunctie (drag-lock, groen) het doen. Wij kunnen u de juiste kleuren knoppen leveren in diverse maten en soorten! Dit apparaat zorgt voor muistoegang voor de meeste simpele 1-knopssoftware, maar niet voor de meer ingewikkelde software, zoals Clicker of Inclusive Writer. U kunt de Inclusive KidTRAC en een PS2 muis samen op uw PC aansluiten middels de Y-mouse aansluiting, zie elders op onze site op de hardware-afdeling! Inclusive heeft de gewone Microspeed KidTrac aangepast voor gebruik met losse knoppen.

Nu ook verkrijgbaar in een USB-aansluiting, dus makkelijk voor nieuwe pc's!

Een Inclusive UK produkt

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Inclusive KIDTRAC (PC, USB)) à € 222,50