TOETSENBORD HANDSCHOEN
Wensen vanuit het onderwijsveld worden wel eens gehonoreerd, dit is zo'n ontwikkeling. Deze toetsenbordhandschoen kan Edupro in vier uitvoeringen leveren.
U kunt uit deze vier uitvoeringen degene kiezen die het best past bij uw wensen. Allemaal zijn ze met name geschikt voor kinderen, nog meer in het bijzonder voor kinderen die problemen met hun gezichtsvermogen hebben. Want het visueel contrast van de vier uitvoeringen kan voor hen bijzonder geschikt zijn.
Alle vier de versies worden compleet geleverd, dat wil zeggen met een hoge kwaliteit toetsenbord en de eigenlijke 'handschoen', als tweede huid voor het toetsenbord, zodat ook vloeistoffen, stof en vuil geen kans krijgen dat belangrijke apparaat te vernielen. We leveren de handschoen samen met het toetsenbord om er zeker van te zijn dat e.e.a. goed past. Zeker in een schoolomgeving, maar ook thuis als er bij de computer een glas cola wordt gedronken en de (eetbare) chips tussen de toetsen terecht kunnen komen, is dit een ideale oplossing!

Versie met kleine letters, speciaal voor kinderen.
Deze speciaal voor kinderen ontwikkelde versie van de handschoen voor het toetsenbord, is voorzien van kleurige kleine letters op de beschermende handschoen. Het ontwerp garandeert dat de stickers en het toetsenbord gevrijwaard blijven van kleverige vingertjes, stof en vuil. Voor de laagste groepen van het basis- en speciaal onderwijs zijn de minder vaak gebruikte toetsen (functietoetsen, numerieke toetsen) alleen maar gekleurd gehouden, dit kan overigens eenvoudig veranderd worden, voor hen die dit zouden willen!
Beginnende vingertjes worden dus niet gehinderd door onbekende en niet noodzakelijke en daardoor afleidende toetsenopdrukken.

Een Keytools-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Toetsenbord handschoen met hoofdletters, zwarte letters op gele achtergrond à € 81,50
Toetsenbord handschoen met hoofdletters, witte letters op zwarte achtergrond à € 81,50
Toetsenbord handschoen met hoofdletters, zwarte letters op witte achtergrond à € 81,50
Toetsenbord handschoen kinderversie met kleine letters, meerdere kleuren à € 81,50