TRAXSYS (PENNY & GILES) ROLLER PLUS TRACKBALL
De Roller Plus en de Joystick Plus zijn de laatste ontwikkelingen van de bekroonde Hereward reeks van alternatieve muizen. Deze apparaten bevatten alle goede eigenschappen van de vorige ontwerpen met verbeterde ergonomie in een meer compacte behuizing. Een andere merkwaardige toevoeging is een snelheidsknop voor de cursor die gemakkelijker door de gebruiker kan bediend worden.

De Roller Plus en de Joystick Plus invoerapparaten hebben de volgende eigenschappen:

Muiscompatibel: er is geen extra software nodig.

Roller Plus: een grote mate van controle door middel van een bal van 63.5 mm.

Joystick Plus: onderling verwisselbare bedieningshendels (rond bal, zgn. t-bar = een hendle in de vorm van een T en de gewone joystickhendel) worden gratis meegeleverd!

Druk- en sleepschakelaar: deze laat de gebruiker toe één hand te gebruiken om items te verzetten of om blokken te specifiëren met de sleepfunctie.

Dubbelklikschakelaar: één keer drukken op deze schakelaar geeft het effect van dubbelklikken bij een computer.

X-Y richtingsschakelaar: laat enkel een horizontale of verticale beweging toe. Deze eigenschap is niet verkrijgbaar op de PS2/ARC A7000 versies.

Variabele cursorsnelheid: vijf cursor-snelheden kunnen door de gebruiker geselecteerd worden door op de snelheidsknop te drukken.

Een Traxsys product

Afmetingen:
Roller Plus
Breedte: 139 mm
Lengte: 225 mm
Hoogte: 70 mm

Joystick Plus
Breedte: 139 mm
Lengte: 225 mm
Hoogte: 95 mm

Voor iedereen die nóg comfortabeler wil werken met deze joystick, of als u tremoren of onwillekeurige bewegingen ervaart, is er nu de U-vormige Joystickhendel van Bodypoint.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Roller Plus voor PS2 à € 356,50
Roller Plus voor USB à € 356,50
Roller Plus voor USB MAC à € 356,50
Joystick Plus voor PS2 à € 432,50
Joystick Plus voor USB à € 432,50
Joystick Plus voor USB MAC à € 432,50