ONE STEP COMMUNICATOR
Eén kleine schakelaar met spraakuitvoer

De One Step Communicator is een eenvoudige schakelaar met 20 seconden spraakuitvoer. Het apparaat verschilt van de Big Mack door de grootte van de knop en door de positie van het oppervlak. Deze is een hoek van 45 graden geplaatst. De boodschappen worden in een handomdraai opgenomen met een ingebouwde luidspreker.
Er is een mogelijkheid om de One Step Communicator te gebruiken als éénfunctieschakelaar of het aansturen van een elektronisch speelgoed.

De One-Step Communicator is een kleine uitvoering van de BIG-mack en heeft dezelfde mogelijkheden. Alleen aanslui-ting op een externe luidspreker is niet mogelijk.
Verschillende One-Step Communicators kunt u aan elkaar schakelen waardoor een serie knoppen ontstaat waarmee dus verschillende bood-schappen kunnen worden overgebracht.

Technische gegevens
- Afmeting: 6,5 cm diameter
- Hoogte: 7,5 cm
- Spraakcapaciteit: 20 sec
- Aansluitingen: externe schakelaar
- Kleuren: rood, geel, groen, blauw, zwart, paars, roze

Een Inclusive-product

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
One Step Communicator à € 214,50