CHERRY MINI TOETSENBORD (MET GELEIDEBORD)
Dit ultra compacte toetsenbord (31 cm. breed) is bedoeld om eenvoudiger en plezieriger op een laptopcomputer te kunnen werken. Door zijn kleine afmetingen is het ook bijzonder geschikt voor mensen met een beperking in hun bewegingen en reikmogelijkheden en voor kleine kinderen.

Leverbaar is zwart of grijs, even duidelijk aangeven bij uw bestelling!
Het toetsenbord wordt geleverd met een PS/2 aansluiting (mocht u een oudere PC hebben, bestel dan een verloopje naar een AT-aansluiting).

Nu ook verkrijgbaar met ingebouwde trackball en twee muisknoppen in PS2-/USB-uitvoering! Nog minder ruimte in gebruik op uw bureaublad, dan wel op het blad van uw rolstoel bijvoorbeeld. De volledige muisfunctie zit in dit toetsenbord ingebouwd, u heeft geen aparte muis meer nodig! Het enige dat nodig is zijn twee vrije PS2-poorten op uw computer dan wel 2 vrije USB-poorten. Ook voor dit apparaat is een geleidebord verkrijgbaar zelfs! Als klap op de vuurpijl is er ook een draadloze uitvoering van dit fraaie staaltje van mini-techniek! Jammer genoeg alleen in zwart te verkrijgen deze toetsenborden met trackball!

Nu ook verkrijgbaar in een uitvoering voor de Belgische markt, op veler verzoek: de Cherry Mini Azerty, uitsluitend in grijs. Ook voor dit toetsenbord is een geleidebord te verkrijgen, met (als u ze samen in één koop aanschaft) een leuke korting.

Sommige mensen vinden vierkante gaten voor het geleideraster (keyguard) plezierige dan ronde gaten, het in te toetsen oppervlak is dan iets groter. Helaas is de prijs daarvan een stuk hoger dan die van het keyguard met ronde toetsen, omdat we het vierkante gaten exemplaar elders moeten inkopen. Maar we kunnen het uiteraard wel gewoon leveren.

Een Keytools-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Cherry Compact Toetsenbord Grijs à € 122,50
Cherry Mini-toetsenbord Zwart met trackball USB à € 152,50
Cherry Mini-toetsenbord Zwart met trackball USB en Toetsenbordgeleider samen à € 244,50
Cherry Mini toetsenbord Zwart met trackball draadloos USB à € 173,50
Cherry Mini-toetsenbord Zwart met trackball draadloos USB en Toetsenbordgeleider samen à € 274,50
Cherry mini toetsenbord AZERTY (voor Belgische markt) à € 122,50
Cherry mini toetsenbord AZERTY (voor Belgische markt) en Toetsenbordgeleider met ronde gaten zwart samen à € 222,50
Cherry Losse Toetsenbordgeleider ronde gaten zwart à € 111,50
Cherry Losse Toetsenbordgeleider vierkante gaten zwart à € 211,50
Cherry Losse Toetsenbordgeleider met trackball Zwart à € 111,50