TARGUS SCROLLER MINI MUIS USB-PS/2
De USB-PS/2 Scroller Mini Mouse is compact en buitengewoon licht van gewicht en dus een prima reisgenoot. De USB aansluiting stelt u in staat geheel Plug and Play te genieten van al zijn functies onder Windows 98 en nieuwere Windowsversies. De USB-PS/2 Scroller Mini Mouse wordt geleverd met zowel een USB-aansluiting als een PS/2 adapter, zodat ook Windows 95 and NT-compatibiliteit is gegarandeerd. De functie die bijzonder is bij zo'n klein muisje is het scroll-wieltje. Met dit wieltje kunt u simpelweg over het scherm flitsen zonder uw muis te bewegen.
U kunt eenvoudig tussen verschillende openstaande applicaties onder Windows heen en weer schakelen. Ook kent deze muis de zgn."Easy Jump" functie, die rechtstreekse toegang biedt to 8 functies. Of u nu in het vliegtuig zit of op kantoor, dan wel op school, dit is een perfecte muis om te gebruiken. Ook kleine kinderhandjes kunnen hier al snel mee overweg!

Afmetingen: 5,1 cm breed, 9,1 cm lang, 3,3 cm dik
Gewicht: 68 gram
Precisie: 410 dpi

De optische uitvoering van deze Targus is nog ietsje kleiner en heeft niet het balletje als aandrijving, dat toch gevoelig is voor vuil en stof, maar heeft een electronisch oogje dat het bureaublad afspeurt. De vorm is nog meer een ei en ligt buitengewoon plezierig in de hand!

Afmetingen: 5 cm breed, 6 cm lang, 3 cm dik
Gewicht: 47 gram
Precisie: 410 dpi

Een TD-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Targus Scroller Mini Muis USB-PS/2 à € 23,95
Targus Scroller Mini Muis USB-PS/2 optische uitvoering (zonder bewegende delen!) à € 37,95