TYPHOON SUPERMINI OPTISCHE NOTEBOOK MUIS MET USB EN OPROLSNOER
De optische Supermini Muis met oprolsnoer is er in een wel heel mini-formaat van 7.5 cm. Lang, 3,5 cm. breed en 2 cm dik), perfect voor mensen die met hun laptopje veel onderweg zijn. Deze muis wordt uitsluiten met USB aansluiting geleverd (USB revision 1.1). Plug and Play aansluiting met notebooks die een USB-aansluiting hebben. 100% Compatible met Windows 98/Me/2000/XP operating systems vanuit de doos!
Het 'Screen Scroller' wieltje kunt u gebruiken om over het scherm te flitsen zonder uw muis te bewegen. U kunt eenvoudig tussen verschillende openstaande applicaties onder Windows heen en weer schakelen. De Supermini muis laat u simpel over webpagina's surfen en maakt het navigeren onder Windows wel heel makkelijk. Nog iets bijzonders, omdat muisdraden altijd in de weg zitten: deze muis heeft een oprolsnoer, piepklein, maar prima functionerend, zodat het kabeltje altijd de goede lengte heeft en niet over bureau of tafel slingert!

Afmetingen: 7,5 cm x 3,5 cm x 2 cm
Gewicht: 37 gram

Een TD-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Typhoon Supermini Optische Notebook Muis met USB en oprolsnoer à € 15,95