LUCHTKUSSENKNOPPEN (PNEUMATIC SWITCH KIT)
Met slechts een klein beetje luchtdruk de knop bedienen, da's gaaf voor kinderen. Een aardige manier om kinderen met knopbedieding te leren omgaan. U kunt de kit zelfs gebruiken om babyspeelgoed, knijpballetjes en andere speeltjes mee te leren spelen.
- Speel-werkbladen en knijpspeelgoedjes worden in 1 doos geleverd, u kunt meteen starten als het pakketjes is afgeleverd!
- Er worden extra slangetjes en t-stukjes meegeleverd, zodat u alle speeltjes in een serie op elkaar kunt aansluiten.
- Ook te gebruiken als knop voor de computer, let wel erop dat u een schakelkastje gebruikt om de 1/8" aansluitplug te kunnen aansluiten op uw PC!

Een Inclusive-product

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Luchtkussenknoppen (Pneumatic Switch Kit) à € 76,50