KIDSBALL OF BIGTRACK
Gelukkig weer helemaal terug van weggeweest, in samenwerking met het Amerikaanse Infogrip en het Engelse bedrijf Keytools, heeft Edupro de voormalig Kidsball weer nieuw leven ingeblazen.

Er zitten een aantal grote voordelen aan deze nieuwe BIGtrack, zoals de Kidsball tegenwoordig heet. Zo is ie uitgevoerd met een PS2- en een USB-aansluiting en kan ie zowel op de PC als op de Apple Macintosh gebruikt worden!

Tevens hebben we nu, op veler verzoek, een uitvoering met aansluitmogelijkheid voor twee losse knoppen met een kleine jack-aansluiting, (1/8") zoals u die in veelvoud elders op onze site kunt aantreffen. Deze zogenaamd Switch adapted BIGtrack heeft een aantrekkelijke prijs vergeleken met andere producten die hetzelfde kunnen.

De BigTrack switch adapted is vanaf nu voorzien van een zogenaamde "drag-lock" (sleepknop-vastzetten!) functie; deze "drag-lock" wordt eenvoudig aangestuurd door dubbel te klikken op de rechtermuisknop om het te slepen object als het ware vast te zetten. Het is dan te verslepen door de gele bal te bewegen naar de gewenste positie! Om het object weer 'los te laten' volstaat één simpele klik met de rechter of de linkermuisknop! De prijs van de BigTrack Switch Adapted is hierdoor niet gewijzigd!

De BIGtrack heeft een trackball van ongeveer 9 cm. in doorsnede, daarmee is ie volgens ons de grootste die er op de markt is. De grote bal zorgt ervoor dat minder controle over de fijne motoriek nodig is, daarmee is het ding buitengewoon geschikt voor kleine kinderen. De BIGtrack is bijzonder robuust van uitvoering. De knoppen voor linker en rechtermuisklik zitten aan de bovenkant van het apparaat, zodat ongewenste muisklikken niet makkelijk voorkomen.

Naast de BIGtrack kunt u een tweede muis aansluiten op uw computer, die tegelijk met de BIGtrack gebruikt kan worden, bijzonder handig als u samen met uw kind of uw pupil de computer wilt bedienen!

De grote 9 centimeter grote ball zorgt ervoor dat de muisbewegingen makkelijk en accuraat verlopen. De knotsen van muisknoppen zorgen ervoor dat zelfs kinderen met een verminderde motoriek die knoppen eenvoudig kunnen bedienen.

De BIGtrack is zeer simpel aan te sluiten en werkt op iedere Windows of Macintosh computer, voorzien van een USB of PS2-aansluitingsmogelijkheid. Aansluiten en de boel werkt.

Nu ook leverbaar bij Edupro is de BigTrack Keyguard. Om te voorkomen dat kinderen de trackball en één of twee knoppen tegelijk indrukken of verdraaien, is er nu de BigTrack Keyguard.
Een fraai plexiglazen omhulsel voor de BigTrack, speciaal bedoeld voor kinderen met tremoren of kinderen die moeite hebben met het treffen van de bal en de knoppen van deze BigTrack.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Kidsball of BIGtrack à € 99,50
Kidsball of BIGtrack met twee aansluitingen voor losse knoppen à € 149,50
BIGtrack Keyguard à € 50,50