MYBOARD TOETSENBORD MET NAAR KEUZE HOOFD- OF KLEINE LETTERS
Doelgroep: kinderen in de onderbouw van basis- en speciaal onderwijs, kinderen met motorische problemen en b.v. tremoren.

De grote toetsen en kindvriendelijke look & feel maken het MyBoard tot een ideaal toetsenbord voor leerlingen van groep 1-4. Naast robuustheid en een visueel eenvoudige layout zullen met name het gebruik van kleine letters, de doordachte indeling en het kleurgebruik kinderen helpen om toetsenbord schrijfvaardigheid te ontwikkelen. Uit onderzoek is gebleken dat de grote toetsen en solide constructie het MyBoard toetsenbord ook geschikt maken voor mensen met een verminderde motoriek of mensen met een visuele beperking. De MyBoard wordt geleverd met zowel USB als PS/2-aansluiting in 1 verpakking.
Er is voor het MyBoard een grijs metalen geleidebord (keyguard) beschikbaar, dit t.b.v. mensen met tremoren en spasmen. U slaat dan niet in één keer meerdere toetsen aan, maar wordt door het raster a.h.w. geleid naar de juiste toets.

Omschrijving
Het toetsenbord heeft grote, gekleurde en gemakkelijk te lezen toetsen. De levendige kleuren zijn niet alleen uiterlijk vertoon. Ze zorgen er namelijk voor dat klinkers en medeklinkers voortaan in één oogopslag te herkennen zijn. De functietoetsen kunnen worden geëmuleerd door de meegeleverde software.

Toepassing
Het toetsenbord is overal waar kinderen met de computer werken op z'n plaats. De grote toetsen maken letters veel makkelijker te vinden, waardoor het voor kinderen een stuk eenvoudiger wordt om gebruik te maken van applicaties. Dit kenmerk is in het bijzonder van belang voor kinderen die net beginnen te lezen. De verschillend gekleurde toetsen zijn bovendien een handig geheugensteuntje voor het vinden van klinkers, medeklinkers en interpunctie. Klinkers hebben allemaal dezelfde kleur en de medeklinkers ook.

Het toetsenbord is zo ontworpen dat dit het (lees-)onderwijs van kinderen verbetert zonder dat het direct betuttelend wordt. Als het kind worstelt met het vinden van een letter is het vaak voldoende om te zeggen: "hij is paars" of "hij is groen" zonder dat het kind het gevoel krijgt dat het antwoord al gegeven is.

Het toetsenbord is ook ideaal voor kinderen in het speciaal onderwijs. De grotere toetsen en de overzichtelijke lay-out maken het aanslaan van de toetsen een minder grote uitdaging en de grote toetsen zijn makkelijker te vinden. Helemaal aardig is het dat er ook een versie is met kleine letters en precies de goede, zoals die ook in het leesonderwijs op Nederlandse scholen gebruikt worden.

Eén van de grootste voordelen van het My Board toetsenbord is dat het overduidelijk bestemd is voor kinderen. Hierdoor zullen ze met meer zelfvertrouwen de computer gebruiken.

Bijzondere kenmerken
Het is een uiterst solide toetsenbord. De heavy-duty toetsen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen kinderhandjes. Elke toets is afzonderlijk bevestigd aan een knopje dat met de hand gesoldeerd is op een metalen plaat. Deze constructie zorgt ervoor dat er maar één letter op het scherm verschijnt, zelfs als de toets lang ingedrukt gehouden wordt.

Afmetingen en specificaties:
Lengte: 18 cm
Breedte: 48 cm
Hoogte: 3 cm
Besturingssysteem: Alle versies van Windows
Verbindingskabel: USB met PS/2-verloopplugje (standaard toetsenbord)
Aansluiting: USB-poort (kleine rechthoekige ingang op PC, of PS/2-poort = standaardtoetsenbord aansluiting (kleine, ronde Din-ingang op uw PC)
Garantie: 6 jaar garantie bij normaal thuis-gebruik.

MyBoard is ook met hoofdletters en gewone witte toetsen met zwarte letters (of zwarte toetsen met witte letters, dan wel gele toetsen met zwarte letters) voor (slechtziende kinderen of volwassenen te verkrijgen (zie elders op onze site: Visionboard)

Tevens bij iedere MyBoard een CD-Rom met software meegeleverd om MyBoard ook als gewoon toetsenbord met functietoetsen te kunnen gebruiken.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
MyBoard met hoofdletters à € 91,50
MyBoard het kleine letters à € 91,50
MyBoard metalen toetsenbordgeleider à € 91,50
MyBoard toetsenbordgeleider incl. MyBoard met hoofdletters à € 147,50
MyBoard toetsenbordgeleider incl. MyBoard met kleine letters à € 147,50