MIEL MONTEUR BOUWT AUTO´S
Doelgroep: kinderen met een ontwikkelingsleeftijd van 4-10 jaar

Op veler verzoek zijn de Transposia avonturen, die vroeger zo keurig op CD-rom, ja zelfs als diskettes nog werden geleverd, nu omgebouwd en geschikt gemaakt voor Windows 8 en 10.

Miel Monteur woont met zijn boxer Rifka aan de rand van het bos achter een meer bij de bergen, helemaal aan het einde van de weg. Miel is een vreemde vogel; hij houdt alles bij: apparaten, onderdelen en allerhande rommel. Op een dag besluit hij een auto te bouwen. Hij wil naar het andere uiteinde van de weg rijden om te zien wat er daar te vinden is.

"Want als de weg hier aan deze kant een einde heeft, dan moet er aan de andere kant toch ook een einde zijn!", dacht Miel Monteur. En dat wilde hij even gaan controleren! Schijfremmen, een motorkap, een benzinetank, een accu. Allemaal onderdelen die je nodig hebt om samen met Miel Monteur je eigen auto te ontwerpen en te monteren.

Neus eerst even rond op de schroothoop, sleep je spullen naar de garage en zet je auto dan in elkaar. Misschien verkies je een lampenkap als stuur of een ligbad als stoel,... dat kan allemaal! Als je auto klaar is, duw je hem buiten en dan kun je samen met Miel de wereld gaan verkennen.

Na bestelling en betaling ontvangt u van ons een downloadcode, waarmee u het spel kunt installeren en gebruiken.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Miel Monteur bouwt auto´s à € 9,99