FREDDI FISH 1: HET VERHAAL VAN DE VERDWENEN ZEEWIERZAADJES
Doelgroep: kinderen met een ontwikkelingsleeftijd van 4-8 jaar

Op veler verzoek zijn de Transposia avonturen, die vroeger zo keurig op CD-rom, ja zelfs als diskettes nog werden geleverd, nu omgebouwd en geschikt gemaakt voor Windows 8 en 10.

De zeewierzaadjes van Oma Octavia zijn verdwenen! Dat is heel erg, want zeewier is het voedsel bij uitstek voor visjes. Maar niet getreurd: Freddi Fish zal de diefstal samen met haar boezemvriend Loebas wel oplossen.

Met de hulp van een aantal leuke vrienden gaan ze op zoek naar aanwijzingen die te vinden zijn in flessen. Maar de oceaan is zó groot, er zijn zoveel grotten, kloven en riffen, dat het geen gemakkelijke opdracht wordt. Bovendien steken twee haaien voortdurend stokken tussen de spaken... Zet je dus maar schrap voor dit leuke en leerrijke avontuur!

Na bestelling en betaling ontvangt u van ons een downloadcode, waarmee u het spel kunt installeren en gebruiken.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Freddi Fish 1: het verhaal van de verdwenen zeewierzaadjes à € 9,99