PUTT-PUTT 3: RACE IN AUTOSTAD 500
Doelgroep: kinderen met een ontwikkelingsleeftijd van 3-6 jaar

Op veler verzoek zijn de Transposia avonturen, die vroeger zo keurig op CD-rom, ja zelfs als diskettes nog werden geleverd, nu omgebouwd en geschikt gemaakt voor Windows 8 en 10.

Putt-Putt en Pep staan klaar om je mee te nemen voor de rit van je leven! Vandaag is de grote dag dat ons nieuwsgierig autootje zich voorbereidt op de Autostad 500.

Rick Racewagen staat te popelen om met de race te beginnen, maar Putt-Putt en Pep hebben nog wat dingen nodig voordat ze klaar zijn voor de start. Leef je helemaal uit in dit avontuur en doorzoek de gloednieuwe plaatsen in AutoStad, zoals de boerderij van Teun Tractor en Rovers Raket Restaurant, op zoek naar een helm voor Pep.

Oude bekenden zoals Stef Stoppel helpen Putt-Putt hierbij. Als klap op de vuurpijl, kun je achter het stuur kruipen om met je favoriete auto te racen in Autostad 500.

Na bestelling en betaling ontvangt u van ons een downloadcode, waarmee u het spel kunt installeren en gebruiken.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Putt-Putt 3: Race in Autostad 500 à € 9,99