AZERTY-STICKERS: WITTE LETTERS OP ZWARTE ACHTERGROND
Speciaal voor onze klanten in België!
U kunt nu van de diverse qwerty-toetsenborden met toetsen van normale afmetingen (die wij op onze site hebben staan, bijvoorbeeld de mini-toetsenborden), nu eenvoudig m.b.v. deze stickers een azerty-toetsenbord maken, zoals u dat in België gebruikt!

Deze stickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, zijn mat en hun dikte is 80mkn.
Daarnaast is iedere sticker voorzien van een laminaat-laag, dat langdurig gebruik mogelijk maakt, zonder dat de stickers vervagen.
Omdat de stickers mat zijn, is er geen reflectie, hoe sterk de lampen boven het toetsenbord ook zijn!

U hoeft niet eens na te denken over het opplakken van de stickers. U zult dat intuïtief doen. De stickers zijn in een oogwenk opgeplakt. 10 Tot 15 minuten voor het hele toetsenbord zult u nodig hebben. U kunt dan onmiddellijk uw AZERTY-toetsenbord in gebruik nemen.

Vergeet niet in Windows uw toetsenbord ook als toetsenbord met Belgische indeling in te stellen, anders kloppen sommige letters en leestekens niet!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Azerty-stickers (per vel) à € 13,95