TYPELES STICKERS
Doelgroep: kinderen of volwassenen die voor het eerst leren typen of het toetsenbord moeten leren kennen.

Deze typeles stickers helpen de gebruiker snel te leren typen. Veel methoden maken ook gebruik van deze indeling met kleuren, waardoor het toetsenbord lekker overzichtelijk is ingedeeld. Door de indeling in deze kleuren hoeft er niet meer zo vaak op het toetsenbord te worden gekeken. Handig dus. Het unieke ontwerp van de Typeles stickers helpt mee om u snel te leren typen, simpel uw vingers op de juiste kleuren leggen.
U kunt deze stickers op zo goed als ieder standaard toetsenbord plakken. Ideaal voor zowel kinderen als volwassenen.

U kunt door het gebruik van de Typeles stickers uw standaard toetsenbord in een wip omtoveren in een 'custom'-versie, klaar voor gebruik.

De stickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, zijn mat en hun dikte is 80mkn.
Daarnaast is iedere sticker voorzien van een laminaat-laag, dat langdurig gebruik mogelijk maakt, zonder dat de stickers vervagen.
Omdat de stickers mat zijn, is er geen reflectie, hoe sterk de lampen boven het toetsenbord ook zijn!

U hoeft niet eens na te denken over het opplakken van de stickers. U zult dat intuïtief doen. De stickers zijn in een oogwenk opgeplakt. 5 Tot 15 minuten voor het cijfer- en lettergedeelte van het toetsenbord zult u nodig hebben.

Let op, deze stickers zijn niet voor het numeriek gedeelte, noch voor de functietoetsen. In totaal zijn het 48 stickers!

Simpel en zeer bruikbaar dus!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Typeles stickers (per vel) à € 8,95