LOWERCASE-STICKERS: WITTE LETTERS OP ZWARTE ACHTERGROND, OF ZWARTE LETTERS OP WITTE ACHTERGROND.
Doelgroep: mensen met visuele beperkingen, jonge kinderen!

Deze stickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, zijn mat en hun dikte is 80mkn.
Daarnaast is iedere sticker voorzien van een laminaat-laag, dat langdurig gebruik mogelijk maakt, zonder dat de stickers vervagen.
Omdat de stickers mat zijn, is er geen reflectie, hoe sterk de lampen boven het toetsenbord ook zijn!

Deze stickers zijn met name bedoeld voor jonge kinderen, die nog niet de hoofdletters onder de knie hebben, of net gestart zijn met het technisch leren lezen, waarbij de hoofdletters nog niet aangeleerd zijn.

U hoeft niet eens na te denken over het opplakken van de stickers. U zult dat intuïtief doen. De stickers zijn in een oogwenk opgeplakt. 5 Tot 15 minuten voor het cijfer- en lettergedeelte van het toetsenbord zult u nodig hebben.

Let op, deze stickers zijn niet voor het numeriek gedeelte, noch voor de functietoetsen. In totaal zijn het 48 stickers!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Lowercase stickers witte letters op zwarte achtergrond à € 8,95
Lowercase stickers zwarte letters op witte achtergrond à € 8,95