VERVANGINGS STICKERS VOOR LAPTOP, NOTEBOOK OF TOETSENBORD
Zijn de letters op het toetsenbord van uw laptop, notebook of toetsenbord vervaagd, dan hoeft u nog niet persé tot vervanging over te gaan, u kunt ook simpelweg deze kwalitatief zeer hoogwaardige vervangingsstickers op de toetsen plakken!

Ze zijn van zeer goede kwaliteit, gelamineerd, de karakters blijven dus keurig onder het gelamineerde laagje goed zichtbaar en vervagen niet! Er is gebruik gemaakt van niet-transparant mat vinyl, met een dikte van 80 mkn. Deze set is geschikt voor een Engels US toetsenbord, het meest verkocht in Nederland.

Geschikt voor vele merken laptops en notebooks, alsmede toetsenborden. De letters passen op toetsen van 1 x 1 cm (de meest gebruikte maat in Nederland).

Merken waarop ze toepasbaar zijn: Sony, Toshiba, HP, Dell, Compaq, Panasonic, Acer, Gateway, Sharp, IBM, Lenovo, NEC, AST, Asus, Samsung, Apple, Macintosh Computers, Power Mac, Apple iBook, Apple PowerBook, Apple iMac ... etc etc.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Vervangingsstickers zwart (met witte letters) à € 13,95
Vervangingsstickers wit (met zwarte letters) à € 13,95
Vervangingsstickers grijs (met zwarte letters) à € 13,95