CHESTER BRAILLE STICKERS
Doelgroep: kinderen en volwassenen met ernstige visuele problemen.

We weten dat het gebruik van een toetsenbord van de computer vooral frustrerend kan zijn voor iemand die een beperkt gezichtvermogen heeft. In feite is het nagenoeg onmogelijk voor mensen die blind zijn. Chester Braille stickers zijn daarom een waardevolle oplossing. Onze duidelijke braille etiketten werken met alle GROTE LETTER toetsenborden zonder het zicht op het originele toetenbord te belemmeren. Het brailleschrift is zoals dat hoort voelbaar en wordt middels doorzichtige stickers op de toetsen geplakt. Het toetsenbord is dus tegelijkertijd in braille en als gewoon GROTE LETTER toetsenbord te gebruiken, zonder schade aan het toetsenbord of dat de stickers plakkerige resten achter te laten. En de stickers zijn een stuk goedkoper dan andere oplossingen!

Specificaties:
- Alle standaard PC toetsen, met uitzondering van "Spatie" en Functietoetsen.
- Ontworpen voor alle GROTE LETTER toetsenbord, met inbegrip van de KinderBoard, alle MyBoards, Visionboard, VisionBoard 2, en het draadloze Visionboard.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Chester Braille Stickers à € 41,95