GLOW IN THE DARK TOETSENBORD STICKERS FRANS EN ENGELS
Handig als u een toetsenbord met een andere dan de voor Nederland regulier VS-Dvorák (QWERTY) indeling uit het buitenland mee hebt genomen naar Nederland en het als VS-Dvorák toetsenbord hier in Nederland wilt gebruiken. U plakt gewoon de stickers op de toetsen, stelt onder Windows uw toetsenbord als VS Nederlands in en u kunt het prima hier gebruiken.

Ook slim als uw toetsenbord nog prima is, maar de letters wat vervaagd zijn!

Voor onze Zuiderburen is de AZERTY-indeling de reguliere, ook voor hen zijn de Franse stickers die wij leveren een uitkomst als het toetsenbord van computer of laptop voorzien is van een andere indeling, b.v. QWERTY. U plakt de toetsen simpelweg op de toetsen van uw toetsenbord of laptop, stelt onder Windows als toetsenbord Frans- of Nederlandstalig AZERTY in en u kunt aan het werk.

Om de stickers het handigst van het blad af te halen, kunt u het beste eerst de achtergrond-sticker, die om de toets-stickers heen zit, verwijderen. Dan kunt u met (bijvoorbeeld) een pincet de stickers één voor één op de toetsen plakken. Probeer niet teveel de plakkerige achterkant van de stickers met uw vingers aan te raken, omdat de plakkracht dan achteruit kan gaan, door het altijd aan uw vingertoppen klevende vet en vuil (ook al wast u keurig op tijd uw handen).

Voor beide soorten stickers geldt dat ze opgloeien in het donker (glow in the dark) als ze een poosje met licht in aanraking zijn geweest, dat kan wel eens handig zijn!

Afmetingen 11 mm x 13mm, geschikt voor zo goed als alle soorten standaard toetsenborden, inclusief laptops vanaf 10 inch.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Glow in the Dark Toetsenbord stickers QWERTY Engels à € 8,95
Glow in the Dark Toetsenbord stickers AZERTY Frans à € 8,95