DE TWITCH SWITCH (DE 'FRONS'- KNOP)
Als geen enkele andere knop werkt.

Deze zeer gevoelige knop wordt in werking gesteld door een wel heel kleine spierbeweging, zoals een frons van het voorhoofd.
Als deze knop op een droog en schoon plekje op het lichaam wordt bevestigd, is het een fluitje van een cent om de benodigde spierkracht in te stellen zodanig dat de knop werkt.

De Fronsknop werkt op drie verschillende manieren.
Geblokkeerde stand (aan of uit bedienend), heeft een stand die werkt via de timer (0-2 minuten) of reageren van de knop meteen als er gefronst wordt.

In de geblokkeerde stand werkt de knop als schakelaar net zo lang tot de gebruiker weer fronst of een spier beweegt, dan is ie uit. Deze stand kan gebruikt worden om b.v. een radio die is aangesloten aan of uit te zetten. In de meteen-reageren stand kan de knop als computerbediening gebruikt worden, b.v. met onze 1-knopssoftware. In de timer-stand gaat de knop aan of uit na een instelbare tijd (van 2-40 seconden instelbaar), handig als een apparaat bediend moet worden middels een vooraf ingestelde tijd..
U kunt evt. drie losse sensoren kopen.

Een rechthoekige 9 volt batterij is nodig (wordt niet meegeleverd)

Een product van Enablingdevices.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
De Twitch Switch (Fronsknop) à € 349,50
Twitch Switch extra sensoren (set van 3) à € 199,00