LICHTGEVENDE KNOP VOOR MENSEN MET EEN VISUELE BEPERKING
Het knipperende lichtje helpt mensen met een visuele beperking om de knop te vinden op hun bureau of tafel. Als de knop wordt ingedrukt, komt via de gele lens helder licht naar buiten, er klinkt een muziekje en de knop trilt licht.
Een verborgen knop aan de onderkant van de knop laat u kiezen tussen de mogelijkheden hierboven genoemd. Het knipperende lichtje kunt u ook uitzetten naar believen.

Afmetingen: 17,5 cm in doorsnede, bijna 10 cm. hoog. 2 Heel gewone penlight batterijtjes (AA-formaat) zijn nodig om de lichtjes, de muziek en de trilling te laten werken.

Een Enabling Devices-product

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Lichtgevende knop voor mensen met een visuele beperking à € 91,50