SCHRIJVEN MET SYMBOLEN 2000
Is een krachtige woord-/beeld- tekstverwerker waarin het mogelijk is om tijdens het schrijven bij ieder getypt woord automatisch en razendsnel een plaatje te laten verschijnen.
Doelgroep: Geschikt voor NT2, woordenschat, zinsconstructies en concept- ontwikkeling

Winnaar van de Millennium Product Award als één van Engelands meest innovatieve producten. Maar waarom is dit softwarepakket zo belangrijk?:

Het produkt
Schrijven met Symbolen is het eenvoudig te gebruiken symbool schrijfprogramma ontwikkeld door Widgit Software LTD. Door dit programma kunnen leerlingen met problemen deelnemen aan schrijf en leesactiviteiten. De leerlingen zien passende plaatjes en horen gesproken tekst als ze woorden en zinnen typen.
De toepassing
Met Schrijven met Symbolen kunt u gemakkelijk verhalen met symbolen maken en deze printen. Het programma bevat meer dan 3.800 PCS symbolen voor communicatie met plaatjes en daarnaast een aanvulling van 4.000 Rebus symbolen. Schrijven met Symbolen werkt als een normale tekstverwerker maar in de grafische modus verschijnen symbolen terwijl u de tekst typt.
Schrijven met Symbolen is een leermiddel voor het maken van leesmateriaal. De leerlingen kunnen de symbolen gebruiken om de betekenis van de zin te volgen of voor het maken van de overstap van plaatjes naar woorden.
Met zijn combinatie van symbolen en tekst is Schrijven met Symbolen een perfect expressie middel voor niet lezenden en leerlingen met beginnende leesvaardigheid. Met de gebruikersvriendelijk Schrijven met Symbolen tekstverwerker kunnen niet lezende leerlingen elke leesoefening volgen. Het lees assistentie programma leest de symbolen of woorden voor.

Belangrijke kenmerken zijn:

Systeemvereisten: Pentium PC, 32MB intern geheugen, 100MB vrije harddisk ruimte,CD-ROM drive, Soundblaster-achtige geluidskaart, Windows 95/98 of NT 4.0
Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Schrijven Met Symbolen 2000 (Nederlandse versie, incl.spraak, Rebus en PCS) voor 1 gebruiker à € 350,00
Schrijven Met Symbolen 2000 (Nederlandse versie, incl.spraak, Rebus en PCS) voor 5 gebruikers à € 595,00