MULTIPLE CHOICE
Multiple Choice is een computerprogramma voor mensen met een verstandelijke handicap waarmee zij zelfstandig meerkeuze opgaven kunnen oplossen. Het programma is geschikt voor verstandelijke gehandicapten van verschillend niveau. De mogelijkheid bestaat dit programma te bedienen met behulp van een knoppenpaneel, waarbij de verschillende knoppen overeenkomen met de afzonderlijke vakken op het scherm. Op die manier is de Multiple Choice ook geschikt voor mensen die niet in staat zijn de link te leggen tussen een muisbeweging en een pijltje op het scherm.

Het programma bestaat uit 2 delen:
1. Een oefengedeelte waarmee de verstandelijk gehandicapte zelf achter de computer kan spelen.
2. Een instelgedeelte waarmee begeleider of familie oefeningen kan aanmaken en aanpassen. Het raamwerk voor een oefening staat vast, de inhoud daarvan kan door de gebruiker zelf worden ingevuld.

Multiple Choice is onderdeel van het programma Symbols for Windows.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Multiple Choice thuisversie (excl. symboolbibliotheken) à € 154,50
Multiple choice instellingsversie (excl. symboolbibliotheken) à € 360,50