MIND EXPRESS 3.0
Mind Express is een gebruiksvriendelijk software- pakket dat grafische communicatie mogelijk maakt via het selecteren van symbolen, beelden, foto's, enz. Deze afbeeldingen kunnen gekoppeld worden aan spraakuitvoer of aan allerlei andere acties en functies. Mind Express biedt bovendien een waaier aan mogelijkheden op therapeutisch vlak en ondersteunt omgevingsbediening. Met Mind Express verbeteren de communicatiemogelijkheden en de zelfstandigheid van de gebruiker.

Binnen één Mind Express bestand kan je nu meerdere roostertypes gebruiken (verschillende kleuren, randen,...) zonder dat je een nieuw bestand moet openen. Meer nog, zelfs binnen één pagina kan je vakjes gebruiken met een verschillende grootte, kleur en stijl. Als je je opmaak wilt automatiseren en versnellen kan je stijlen aanmaken of gebruik maken van de reeds gedefinieerde stijlen.

Symbolen opzoeken in de databanken gaat snel en gemakkelijk via de snelzoekfunctie of via het gebruik van categorieën en subcategorieën. Naast de 'oude' symbolen-databanken biedt Mind Express nu ook PCS in kleur (zie illustratie) en Rebus symbolen.

Eigen tekeningen en foto's toevoegen is een fluitje van een cent via de gebruikersinterface. Buiten de klassieke bmp- en wmf-bestanden kan je nu ook gif- en jpg-bestanden toevoegen. Je kan je beelden dus rechtstreeks van het internet halen en in Mind Express toevoegen.

Als extra optie kan je ook kiezen voor een symbool of foto als achtergrond voor het rooster. De symbolen zet je er bovenop, al of niet transparant. Zo vergroten de mogelijkheden om leuke oefeningen of aantrekkelijke communicatieroosters te maken.

Buiten de inbegrepen spraaksynthese kan je ook kiezen voor RealSpeak. Deze laatste versie van synthetische spraak is werkelijk een doorbraak en klinkt zeer natuurlijk.

Het koppelen van meerdere acties (springen naar een andere pagina, veranderen van niveau, toekomstige tijd aanduiden,....) aan vakjes wordt kinderspel via de toegankelijke interface.

Ook het opnemen van eigen geluiden is zo geklaard dankzij de geïntegreerde geluidsrecorder.

Een TNI-België/Revalidatietechniek HetDorp-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Mind Express (licentie + 1ste sleutel) à € 1151,95
Mind Express Extra Sleutel (maximum 4 per licentie) à € 187,95
Mind Express PCS Symbolen à € 187,95
Mind Express Beta Symbolen à € 187,95
Mind Express Vijfhoek Symbolen à € 187,95
Mind Express Optie RealSpeak (vrouwenstem) à € 282,50
Mind Express boek à € 56,95