MATRIX MAKER PLUS
Doelgroep: leerkrachten, begeleiders, therapeuten die werken met mensen met (verstandelijk of lichamelijk gehandicapte) kinderen of (jonge) mensen.

Matrix Maker Plus is speciaal ontworpen als zeer eenvoudige en betaalbare software voor het maken van communicatie-overlays en educatie opdrachtvellen. Met een makkelijk te gebruiken, intuïtieve interface, kunt u vrijwel meteen beginnen met maken en afdrukken. Een opleiding volgen om de software te kunnen gebruiken is absoluut niet nodig!

Matrix Maker Plus van Inclusive omvat nu meer dan 11.000 Widgit symbolen, evenals de meer dan 16.000 Symbol Stix symbolen en foto's.

Het maken van het symbool en beeld bronnen is nu net zo eenvoudig als tellen tot 3...

1. Kies uw sjabloon
Matrix Maker Plus heeft een enorme bank van kant-en-klare sjablonen:
- Meer dan 100 veel gebruikte communicatie-apparatuur en schakelaar sjablonen.
- Een grote verscheidenheid aan low-tech communicatie boek sjablonen om aan verschillende behoeften te voldoen.
- Voeg uw eigen foto's toe om motiverende spelletjes en werkbladen te maken.
- Maak gepersonaliseerde visuele dienstregelingen, roosters, beloningskaarten, stickers en certificaten.

2. Voeg tekeningen toe
- Of van onze IT-media-bibliotheek met meer dan 26.000 afbeeldingen, inclusief de huidige en uitgebreide SymbolStix en Widgit bibliotheken. Zoek op trefwoord, categorie of alfabetisch met behulp van het intelligente zoeksysteem.
- Of maak gebruik van onze tijdbesparende Internet optie - ga direct naar Google afbeeldingen, klik op de thumbnail van uw keuze en het beeld wordt direct toegevoegd aan uw sjabloon.
- Of voeg direct een foto toe met behulp van de webcam-functie. U kunt ook bladeren naar een map op uw computer om uw eigen foto's te gebruiken. Voeg deze aan de IT-media bibliotheek om voortaan heel snel te kunnen zoeken.

3. Print het uit
Nu eenvoudig afdrukken van uw communicatie-board, werkblad, tijdschema of spelletje.
Als u wilt bewerken, zijn er eenvoudige en intuïtieve hulmiddelen te gebruiken.
- Sleep en laat uw foto's vallen op de juiste plaats - foto's zijn automatisch te wisselen en te wijzigen.
- Verander de kleur van de cellen en achtergrond.
- Verander grootte, kleur en positie van de tekst.
- Bewerk zonodig uw foto's en symbolen met het eenvoudige verf- gereedschap

Widgit Symbolen
Meer dan 11.000 nieuwe symbolen.
De steeds groeiende Widgit Symbolen set is ontwikkeld in de afgelopen 25 jaar en bevat nu meer dan 11.000 symbolen, die een Engels woordenschat van meer dan 40.000 woorden te dekken. De eenvoudig van stijl zijnde, kleurrijke symbolen illustreren elk een concept op een duidelijke en beknopte manier. Ze bestrijken een scala aan onderwerpen, waaronder veel gebieden uit het curriculum van scholen en zijn breed genoeg om ze geschikt te maken voor symbool gebruikers van alle leeftijden en niveaus.

IT Pictures
IT Pictures bevat meer dan 3000 afbeeldingen van foto's, symbolen en illustraties klaar voor gebruik in Matrix Maker Plus. Elk beeld is helder en beknopt en wordt omlijnd door duidelijke zwarte contouren voor duidelijkere herkenbaarheid. Tussen de 3000 foto's die u kunt vinden, zijn er vele die afkomstig zijn vanuit de populaire Inclusive Technology software titels, zoals de SwitchIt! Extra's en ChooseIt! Ready-mades. Deze bibliotheek wordt voortdurend bijgewerkt met de nieuwe producten die Inclusive op de markt brengt en door Edupro in de Benelux worden uitgebracht.

SymbolStix Symbols
Een symbolenset van meer dan 13.000 symbolen die is uitgegroeid tot een wereldstandaard in beelden t.b.v. communicatie in de meest brede zin van het woord.
Oorspronkelijk ontworpen en ontwikkeld voor News-2-U, beeldt SymbolStix mensen zo natuurlijk mogelijk af, zonder geslacht, leeftijd of cultureel bepaalde toevoegingen, zodat de leerlingen zich op de concepten kunnen richten zonder te worden afgeleid door details.

Regelmatige gratis updates
Omdat SymbolStix wordt gebruikt voor News-2-U, de Engelstalige online krant van Inclusive, wordt de symboolset voortdurend aangepast aan actuele gebeurtenissen. Nieuwe symbolen zullen regelmatig als gratis download beschikbaar zijn voor gebruik in Matrix Maker Plus. Er zal ook regelmatig gratis updates van nieuwe sjablonen en voorbeeld-activiteiten. Matrix Maker Plus zal je automatisch vertellen wanneer er updates beschikbaar zijn.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Matrix Maker Plus CD-Rom 1-4 licenties per PC à € 345,50
Matrix Maker Plus CD-Rom 5-9 licenties per PC à € 267,50
Matrix Maker Plus CD-Rom 10-19 licenties per PC à € 240,50
Matrix Maker Plus CD-Rom 20- 49 licenties per PC à € 229,95
Matrix Maker Plus CD-Rom 50+ licenties per PC à € 209,50
Matrix Maker Plus CD-Rom voor thuisgebruik per PC à € 199,50