KOPPIE KRAUW
Doelgroep: iedereen vanaf een ontwikkelingsleeftijd van 3 jaar.

Koppie Krauw is een geheugenspel voor iederen vanaf 3 jaar. Oorzaak en gevolg en leuke trainingsopdrachten zijn geschikt voor ieder kind. In de volledige "Koppie Krauw" mode daagt het spel iedereen uit en de multi-player mogelijkheid kan worden gebruikt voor een oneindig aantal deelnemers. Het programma is ruim instelbaar qua moeilijkheidsgraad, instellingen en plezier!

In het oorzaak- en gevolgdeel kan de speler naar hartenlust spelen met knoppen. Op het goede moment reageren en instemmen kan m.b.v. een synthesizer, piano, drums of een contextuele vocale reactie.

In de 3 geheugen-activiteiten ontmoet u een altijd toenemende serie zaken die de speler tegemoet moet treden. U kunt dit spel spelen met gekleurde knoppen, dobbelstenen, cijfers of katten.

Koppie Krauw werkt met een muis, een touch screen, keyboard of met 2 tot 6 losse knoppen. Op de CD vindt u de Engelse, Spaanse, Duitse, Franse en natuurlijk de Nederlandse versie!

Minimale systeemeisen: Een Apple Macintosh met MacOS 10.1 of recenter, of een PC of laptop die draait onder Windows XP, Vista, 7, 8 of 10. Ondersteund worden toetsenbord, muis, aanraakscherm, 1- of meerdere losse knoppen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Koppie Krauw à € 50,95