MARBLESOFT SINGLE SWITCH GAMES 2
Doelgroep: iedereen die m.b.v. een losse knop wat spelletjes wil doen.

Deze nieuwe arcade-schtige spelletjes pretenderen niet educatief te zijn, zodat ze eigenlijk niet bij EduPro (Educatieve Producten) thuishoren... Ze zijn gewoon plezierig en lollig om te spelen. Ieder spel begint met een eenvoudige opdracht die door zo goed als iedereen tot een goed einde kan worden gebracht, geleidelijk aan worden de opdrachten moeilijker, tot zelfs de meest vaardige speler flink wordt uitgedaagd!

We hebben een aantal spelletjes die u wellicht als kind al leuk vond geschikt gemaakt voor kinderen, maar ook volwassenen die aangewezen zijn op het gebruik van losse knop of knoppen. Uw kinderen zullen er van genieten, volwassenen ook trouwens.

Versie 2 heeft een aantal nieuwe spellen, alsmede spelletjes voor twee spelers tegelijk. Spelers spelen voor punten, maar moeten ook samenwerken om ieder level te kunnen halen!

Let op: het bekende Nederlandstalige Koppie Krauw (los verkrijgbaar voor € 49,50!) zit ook integraal in deze nieuwe versie.

De overige spelletjes zijn zonder taal, dus ook in Nederland goed bruikbaar.

Spelletjes voor 1 speler:
- 1-knops Doolhof
- Het leven van een kikker
- Links- of rechtsafslaan
- Switch Invaders
- Slinger galerij
- Scurry
- Meneer Knikkerhoofd
- Inhalen
- Concentreren
- 1-knops Solitaire

En spelletjes voor 2 spelers tegelijkertijd:
- Switch Invaders met z'n tweetjes
- Duellerende slingers
- Scurry 2
- Het Duel

Minimale systeemeisen: Een Apple Macintosh met MacOS 10.3.9 of recenter, of een PC of laptop die draait onder Windows XP, Vista, 7, 8 of 10. Ondersteund worden toetsenbord, muis, aanraakscherm, 1- of meerdere losse knoppen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Single Switch Games2 à € 91,95