BIGMACK
Een communicatie-apparaat waarop 1 boodschap kan worden opgenomen. Neem die op en druk op de BIGmack om die te horen. Als u de BIGmack aansluit op een stuk speelgoed of een ander mogelijk apparaat, kunt u de BIGmack als auditieve beloning gebruiken (een kabel wordt meegeleverd).

Uitvoering:
- 75 seconden geheugen om op te nemen
- Duurzame uitvoering
- 12 cm. Doorsnede
- Gratis doorzichtig plastic kapje om over de knop te doen, zodat een plaatje o.i.d. goed zichtbaar bevestigd kan worden op de bovenkant.
- Volumeregelaar en aan-uitschakelaar
- Snoer met 3,5 mm jackplug voor aansluiting op de computer als losse knop of speelgoed dat bediend kan worden met een losse knop.
- Nog een snoer met jackplug voor aansluiting op een versterker, om zo het opgenomen geluid ook nog te versterken!

Hoe gebruikt u de BIGmack
De BIGmack kan een boodschap van maximaal 75 seconden onthouden. Door een druk op de knop wordt die afgespeeld. Een nieuwe boodschap is heel simpel erop te zetten. Mogelijkheden zijn in feite eindeloos. Het apparaat is prima te gebruiken door kinderen die meer op mensen dan op dingen reageren.
Een kind kan het b.v. gebruiken om een boodschap mee te nemen naar een andere klas, om te reageren als zijn of haar naam wordt genoemd, meedoen met een liedje waarin telkens een refrein voorkomt, dat is opgenomen, dan wel een verhaaltje waarin telkens eenzelfde stukje voorkomt. In een groepssituatie kan een kind b.v. een ander aankijken en hem of haar dan een opdracht geven door op de BIGmack te drukken.
Deze activiteiten zijn natuurlijk prima geschikt om 1-knopsbediening in een sociale en communicatieve context te plaatsen!

Een Inclusive-product.

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
BIGmack rood à € 203,50
BIGmack groen à € 203,50
BIGmack geel à € 203,50
BIGmack blauw à € 203,50
BIGmack zwart à € 203,50