LITTLEMACK
Het kleine broertje van de BIGmack: de LITTLEmack is klein genoeg voor iedere omgeving. Prima geschikt is dit 1-boodschap opname-apparaat geschikt voor leerlingen die niet zo'n grote knop nodig hebben.

Bijzonderheden:
- Geschikt voor één enkele opname van maximaal 75 seconden. Als de gebruiker constant op de knop drukt, wordt toch maar één opname gemaakt!
- Gratis kabeltje om speelgoed aan te sluiten of om de knop als losse knop voor een computer te gebruiken.
- Gratis doorzichtig plastic kapje om over de knop te doen, zodat een plaatje o.i.d. goed zichtbaar bevestigd kan worden op de bovenkant.
- 6,5 cm. Is de doorsnede van de knop
- Heel simpel om geluidsopnamen mee te maken
- De basis is schuin opgesteld zodat eenvoudig gewerkt kan worden met de Little Mack.

Aansluiting voor speelgoed of computer.
Deze aansluiting stelt de gebruiker in staat om speelgoed dat via een batterij of het stopcontact wordt gevoed, aan te sturen door middel van een druk op de knop van de Little Mack wordt een signaaltje uitgestuurd, terwijl de opgenomen boodschap wordt weergegeven via de speaker van het apparaatje.

De hiertoe bijgesloten kabel heeft een 1/8" (3,5 mm) plug aan beide uiteinden. Het ene eind wordt aangesloten op de Little Mack (in het contactje waar TOY/APPL. Op is vermeld) en het andere eind wordt aangesloten op een stuk speelgoed dat daartoe is uitgerust. Edupro komt binnenkort met een aantal aangepaste speelgoed-voorbeelden op de markt. Ook kan een zogenaamde aan-uit schakelaar of een timer, of met een stuurapparaat zoals de Powerlink 3, u kunt deze vooralsnog vinden op de website www.inclusive.co.uk.

De Toy/Appliance aansluiting werkt uitsluitend als op de Little Mack een boodschap is opgenomen en zal alleen maar het aangesloten apparaat activeren als de boodschap wordt afgespeeld. Duurt de boodschap niet lang genoeg om het apparaat te laten werken (b.v. een cd-speler o.i.d.) dan moet u de Toy/Appliance Jack aansluiten op een Switch Latch and timer (zie website www.inclusive.co.uk) en u moet dan de Latch (aan-uit-schakelaar) of de Timed (tijdschakelaar)-mode kiezen.

Losse knoppen gebruiken
Iedere losse knop met een 1/8" (3,5mm) aansluiting of een 1/8" mono plug adapter, kan gebruikt worden om de Little Mack te activeren door hem aan te sluiten op de externe knop-aansluiting aan de zijkant van de Little Mack. De gebruiker heeft dan een keuze uit het aanraken van de bovenkant van de Little Mack of de losse knop, die u in soorten en maten elders op onze site vindt.

Een Inclusive-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
LITTLEmack rood à € 193,50
LITTLEmack groen à € 193,50
LITTLEmack geel à € 193,50
LITTLEmack blauw à € 193,50
LITTLEmack zwart à € 193,50