ENABLING TALKABLES
Eenvoudig communiceren. Deze compacte communicatie-apparaatjes kunnen respectievelijk twee of drie verschillende boodschappen opnemen en weergeven. U kunt bijvoorbeeld twee activiteiten kiezen en door een druk op de knop ja of nee laten antwoorden.
De Talkable II kan op de twee knoppen ieder 10 seconden opnemen en weergeven en de Talkable III heeft drie maal vijf seconden tot z'n beschikking.
Bovenkanten zijn voorzien van een heldere schroefdop, waaronder plaatjes of icoontjes een plekje kunnen krijgen.
Er zitten ook twee of drie verschillende aansluitsnoertjes aan, die u bijvoorbeeld via een programmeerbaar schakelkastje kunt aansluiten op uw computer.

Voorbeelden van die schakelkastjes vindt u onder het betreffend kopje in de rubriek hardware. We noemen u hieronder de mogelijkheden die Edupro u biedt.
- Icon III
- Intelliswitch
- Joy Box
- Mouse Mover
- Multi Key (geweldig apparaat, kan werkelijk alles)
- Switchbox (goedkoopste van deze serie)
- Symbi-key
- X-keys Switch interface
- Switchboard (toetsenbord met heel veel mogelijkheden om losse knoppen aan te sluiten, scheelt een schakelkastje op je bureau...)
- Helpibox 16 heeft 16 aansluitpunten die u kunt instellen als Enter-, Spatiebalk-, Pijl omhoog-, Pijl naar beneden-, Pijl naar rechts-, Pijl naar linkstoets, de 2, 4, 5, 6 en 8 van het numerieke toetsenbord, de Alt-, Ctrl-, Alt Gr-, Tab- en Shifttoets. Als u Windows toegangsopties (accessibility-options) gebruikt, kunnen de toetsen van het numeriek gedeelte als muisaanwijzer gebruikt worden. Kortom zeer veel mogelijkheden!

Afmetingen van de II: 19 x 11 x 8 cm. Er zijn voor de II 2 AAA batterijtjes nodig om de opnamefunctie van stroom te voorzien. (Kleine penlight batterijen dus).

Afmetingen van de III: 26 x 12" x 7 cm. Er zijn voor de III 4 AAA batterijtjes nodig om de opnamefunctie van stroom te voorzien. (Kleine penlight batterijen dus).

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Enabling Talkable II à € 275,00
Enabling Talkable III à € 395,00