SPREKEND FOTO-ALBUM
Maak uw eigen communicatiesysteem of maak een sprekend foto-album van uw vakantie. Ook is het mogelijk in een school of instelling bijvoorbeeld een eenvoudig kookboekje te maken. U kunt eenvoudig weg boodschappen of berichten inspreken bij iedere pagina van dit foto- of plaatjesalbum! De boodschappen zijn beperkt tot 10 seconden.

Nog meer mogelijkheden: u kunt een eenvoudig communicatiesysteempje maken om bijvoorbeeld in een restaurant iets te bestellen, u kunt een aantal vaak voorkomende taken in dit fotoboekje met spraak opnemen, of eenvoudige conversatie-vragen/antwoorden opnemen. Voor kinderen die naar school gaan een prachtige manier om foto's van het gezin aan de klas of groep te laten zien en omgekeerd natuurlijk ook.

Voor opa en oma die ver weg wonen kunt u wat foto's in de map doen en er het e.e.a. bij vertellen. Geheugentraining, woordenschattraining, het kan allemaal gerealiseerd worden. In feite is uw fantasie de enige beperking. En natuurlijk het aantal pagina's...

Er kunnen 24 plaatjes of foto's in de mapjes gedaan worden. De maat van de foto's of plaatjes is 15 x 10 cm.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Sprekend foto-album à € 61,50