BIG POINT
Doelgroep: kinderen, die baat hebben bij visuele én auditieve input om een opdracht duidelijk te krijgen.

- Neemt een bericht of boodschap op van max. 30 seconden.
- Verwijderbare bovenkant - doe foto's of symbolen die passen bij wat u heeft opgenomen, onder de heldere bovenkant van de Big Point
- Kies uit de kleuren blauw, groen, oranje, rood of paars.
- Wandmontage is mogelijk.
- Vereist 3 x AAA batterijen.
- Eenvoudig te gebruiken, groot formaat: 8,5cm breed en lang.

Geluidsmuur

Doelgroep: kinderen en/of volwassenen die een aantal boodschappen op rij, achter elkaar, moeten leren kennen.

U maakt hiermee in feite uw eigen, zeer flexibel communicatie-apparaat.

De grote 'Geluidsmuur' met BigPoints waar u geluiden mee kunt opnemen - In hout uitgevoerd bevat de Geluidsmuur 12 Big Points.

Hiermee is het eenvoudig om dingen die in een vaste volgorde moeten worden gedaan of aangeleerd (seriëren), te gaan doen. Ook is het leuk om een spel te maken van dingen die met elkaar gecombineerd moeten worden (combineren of matchen). Bijvoorbeeld een dierenspel kan gemaakt worden, snel en eenvoudig. Memory spelletjes kunt u ontwerpen, of aanwijzingen voor een speurtocht. Uw fantasie is eigenlijk de enige beperking hierbij.... Neem de maanden van het jaar op, doe er een plaatje of een foto van een jarige in de betreffende maand bij en u hebt een (verjaardags)kalender. Op iedere BigPoint kunt u maximaal 30 seconden geluid opnemen. De Geluidsmuur is eenvoudig in elkaar te zetten en de te gebruiken knoppen zijn eenvoudig te verwijderen om zodoende nieuwe foto's of plaatjes erin te doen en geluiden op te nemen.

De Geluidsmuur meet 50 x 50cm. Hij wordt geleverd Inclusief 12 Big Points.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Big Point blauw à € 17,95
Big Point groen à € 17,95
Big Point oranje à € 17,95
Big Point rood à € 17,95
Big Point paars à € 17,95
Big Point 5-pack à € 79,50
Big Point 30-pack à € 365,50
Big Point Geluidsmuur à € 254,50