VIDEOBRIX
Doelgroep: geheugensteun voor mensen met een verstandelijke beperking, of een aandoening uit het autisme spectrum, dan wel voor ouderen met geheugenproblemen of de ziekte van Alzheimer.

We zijn helemaal enthousiast over ons nieuwste product - VideoBrix! Denk aan VideoBrix als het snelle antwoord op communicatie-uitingen en vriendelijke herinneringen waar dat nodig is. Of het nu een herinnering aan de dagindeling in de klas of een vriendelijk bericht naar uw kind thuis, we weten zeker dat u heel veel mogelijkheden kunt bedenken om VideoBrix te gebruiken - in het bijzonder voor studenten en kinderen in het autisme spectrum, alsmede voor ouderen met geheugenproblemen.

VideoBrix is snel en gemakkelijk te gebruiken. Binnen enkele ogenblikken kunt u een bericht opnemen de in het toestel ingebouwde camera en microfoon. Het schermpje laat zien welke knop u moet indrukken om een bericht op te nemen of juist af te spelen. Een kind kan de was doen.

Als het LED-lampje brandt, is er een nieuwe boodschap opgenomen!

Belangrijkste kenmerken:
- Snel en eenvoudig communicatie-apparaat, in staat om werkelijk binnen enkele seconden een boodschap op te nemen.
- Full-color LCD-schermpje, cameraatje, microfoontje en ingebouwde magneet om de VideoBrix overal op te bevestigen, b.v. op een koelkastdeur of een stalen deurpost
- Oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel
- Tot 30 seconden opnametijd
- Afmetingen: 6 x 7 x 1 cm.
- Leverbaar in zwart (tijdelijk zo lang de voorraad strekt) en wit

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
VideoBrix zwart à € 40,95
VideoBrix wit à € 40,95