COMMUNICATIE-APPARAAT GOTALK 32+
Doelgroep: kinderen die niet tot spreken komen, volwassenen met hersenaandoeningen zoals afasie.

Het is een echte GoTalk - eenvoudig in het gebruik en betaalbaar!

Dit draagbaar apparaat stelt de gebruiker in staat tot een eenvoudige communicatie, als men zelf niet of niet meer in staat is te spreken.

De uitvoering is zeer robuust en het apparaat is bijzonder eenvoudig te gebruiken. Eenvoudig op één van de 32 knoppen drukken om een boodschap op te nemen, die later door de gebruiker door dezelfde druk op de knop kan worden weergegeven.

Mogelijkheden voor communicatie zijn groot. Van eenvoudige gesprekken tot het doen van boodschappen in de winkel, alleen uw creativiteit is in feite de beperking.... In het apparaat kunnen zogenaamde overlays worden geschoven, die als grafische boodschap in feite op de indrukbare toetsen komen te liggen. Edupro heeft hiervoor software ontwikkeld, zodat u zelf uw overlays (sjablonen) kunt maken!

De gebruiker is zodoende (weer) in staat volwaardig aan de maatschappij deel te nemen.

Dit communicatie-apparaat kent dezelfde functies als zijn broertjes; de GoTalk 4+, GoTalk 9+ en GoTalk 20+, maar deze uitvoering kan maar liefst 32 bericht knoppen om een boodschap weer te geven! Plus drie losse knoppen voor de belangrijkste boodschappen. De GoTalk 32+ heeft maar liefst vijf niveaus, er kunnen dus in totaal 163 berichtjes worden weergegeven. De normale boodschap toetsen kunnen maximaal 8 seconden geluid opnemen en de drie toetsen voor de belangrijkste berichten kunnen maar liefst 17 seconden geluid opnemen. Het apparaat heeft ook een snelle opname functie, volumeregeling, een ingebouwde handgreep en toetsblokkering, een overlay opbergvak en instructies op de achterkant.

GoTalks bieden een fantastisch geluid met volumeregeling, eenvoudige sequentiële opname, snelle niveau wissen, ingebouwde overlay opslag, functie om opgenomen berichten te blokkeren, d.w.z. niet te laten wissen, en het niveau-slot. Het is een GoTalk dus het is eenvoudig te gebruiken en betaalbaar!

Een geweldige apparaat om met O.C. (Ondersteunde communicatie) te beginnen tegen een relatief lage prijs en met 2 jaar garantie!

Kenmerken:
- 32 bericht toetsen
- 5 opnameniveaus
- capaciteit van 163 berichten
- 27 minuten opnametijd
- 2 jaar garantie
- 2 knoppen voor de belangrijkste berichten
- Geweldige geluidskwaliteit
- Ingebouwde overlay opslag
- Sneller opnemen en wissen
- Inclusief 2 AA-batterijen.
- Afmetingen: 36 x 25,5 x 4 cm.
- Gewicht: 935 gram
- Opname tijd: in totaal meer dan 27 minuten.

Voor meer informatie, zie ook deze GoTalk 32+ beschrijving in PDF-formaat.

GoTalk Overlay Software

Het maken van overlays die er geweldig uitzien is heel eenvoudig met nieuwe GoTalk Overlay Software! Deze bijgewerkte versie wordt geleverd met de volledige 'Stel je voor' Symbolen- Set en een geïntegreerde online zoekfunctie zodat u direct toegang heeft tot miljoenen beelden. U kunt bestanden exporteren in PDF, JPG, of PNG, dus het is ook makkelijk om overlays per e-mail naar anderen te sturen.

Overlay-cellen kunnen nu meerdere foto's en tekstvakken bevatten, zodat u kunt helemaal op maat gemaakte communicatie-sjablonen kunt maken. Middels diverse bewerkingsfuncties kunt u kleuren aanpassen, alsmede de grootte en het lettertype van de tekst. Verplaatsen, vergroten, roteren en bijsnijden van foto's is gemakkelijk. Kies uit tientallen kant-en-klare sjablonen voor alle typen Go Talks plus standaard papierformaten. Print overlays op iedere inkjet-of laserprinter.

Kenmerken:
- U kunt kiezen uit tientallen kant-en-klare sjablonen
- Maak snel professioneel ogende overlays
- Zoek online gemakkelijk naar afbeeldingen (internetverbinding vereist)
- Voeg uw eigen foto's toe!
- Verander foto's en tekst met full-featured editor
- Plaats meerdere foto's en tekstvakken in een cel
- Opslaan en afdrukken van overlays
- Export overlays als PDF-bestanden, JPG of PNG
- Alleen voor Windows, XP, Vista of 7.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Communicatie-apparaat GoTalk 32+ à € 406,50
GoTalk Overlay Software à € 91,50