COMMUNICATIE-APPARAAT GOTALK 4+
Doelgroep: kinderen die niet tot spreken komen, volwassenen met hersenaandoeningen zoals afasie.

Het is een echte GoTalk - eenvoudig in het gebruik en betaalbaar!

Dit draagbaar apparaat stelt de gebruiker in staat tot een eenvoudige communicatie, als men zelf niet of niet meer in staat is te spreken.

De uitvoering is zeer robuust en het apparaat is bijzonder eenvoudig te gebruiken. Eenvoudig op één van de 4 knoppen drukken om een boodschap op te nemen, die later door de gebruiker door dezelfde druk op de knop kan worden weergegeven.

Mogelijkheden voor communicatie zijn groot. Van eenvoudige gesprekken tot het doen van boodschappen in de winkel, alleen uw creativiteit is in feite de beperking.... In het apparaat kunnen zogenaamde overlays worden geschoven, die als grafische boodschap in feite op de indrukbare toetsen komen te liggen. Edupro heeft hiervoor software ontwikkeld, zodat u zelf uw overlays (sjablonen) kunt maken!

De gebruiker is zodoende (weer) in staat een stukje beter aan de maatschappij deel te nemen.

GoTalk 4+ is licht van gewicht en robuust, net als alle GoTalks, en heeft nu een 20-bericht capaciteit (4 grote toetsen, die elk 75 mm bij 75 mm. groot zijn en vijf opname niveaus. Plus 2 aparte knoppen voor de belangrijkste boodschappen. Geweldig voor de meest gebruikte uitingen in onze taal, zoals "Hallo" of "Ik ben klaar." De GoTalk 4+ heeft maar liefst vijf niveaus, er kunnen dus in totaal 20 berichtjes worden weergegeven. De normale boodschap toetsen kunnen maximaal 8 seconden geluid opnemen en de drie toetsen voor de belangrijkste berichten kunnen maar liefst 17 seconden geluid opnemen. Het apparaat heeft ook een snelle opname functie, volumeregeling, een ingebouwde handgreep en toetsblokkering, een overlay opbergvak en instructies op de achterkant.

GoTalks bieden een fantastisch geluid met volumeregeling, eenvoudige sequentiële opname, snelle niveau wissen, ingebouwde overlay opslag, functie om opgenomen berichten te blokkeren, d.w.z. niet te laten wissen, en het niveau-slot. Het is een GoTalk dus het is eenvoudig te gebruiken en betaalbaar!

Een geweldige apparaat om met O.C. (Ondersteunde communicatie) te beginnen tegen een relatief lage prijs en met 2 jaar garantie!

Kenmerken:
- 4 bericht toetsen
- 5 opnameniveaus
- capaciteit van 22 berichten
- 4,5 minuten opnametijd
- 2 jaar garantie
- 2 knoppen voor de belangrijkste berichten
- Geweldige geluidskwaliteit
- Ingebouwde overlay opslag
- Sneller opnemen en wissen

GoTalk standaard

De GoTalk Carry Stand is een discrete, handige, makkelijk te gebruiken standaard die passend is voor de GoTalk 4+, de GoTalk 9+ en GoTalk 20+.

Deze lichte, duurzame groene vinyl map zorgt voor bescherming van uw kostbare GoTalks-apparaat, is veilig bij het sluiten en openen en kan gemakkelijk gebruikt worden als handige standaard.

GoTalk Carry Stand beschermt uw GoTalk + en is ideaal voor de klas, thuis of wanneer u onderweg bent.

Kenmerken:
- Afmetingen: 225 x 300 x 37mm (ongeveer)
- Gewicht: 510 g (zonder apparaat)

GoTalk Overlay Software

Het maken van overlays die er geweldig uitzien is heel eenvoudig met nieuwe GoTalk Overlay Software! Deze bijgewerkte versie wordt geleverd met de volledige 'Stel je voor' Symbolen- Set en een geïntegreerde online zoekfunctie zodat u direct toegang heeft tot miljoenen beelden. U kunt bestanden exporteren in PDF, JPG, of PNG, dus het is ook makkelijk om overlays per e-mail naar anderen te sturen.

Overlay-cellen kunnen nu meerdere foto's en tekstvakken bevatten, zodat u kunt helemaal op maat gemaakte communicatie-sjablonen kunt maken. Middels diverse bewerkingsfuncties kunt u kleuren aanpassen, alsmede de grootte en het lettertype van de tekst. Verplaatsen, vergroten, roteren en bijsnijden van foto's is gemakkelijk. Kies uit tientallen kant-en-klare sjablonen voor alle typen Go Talks plus standaard papierformaten. Print overlays op iedere inkjet-of laserprinter.

Kenmerken:
- U kunt kiezen uit tientallen kant-en-klare sjablonen
- Maak snel professioneel ogende overlays
- Zoek online gemakkelijk naar afbeeldingen (internetverbinding vereist)
- Voeg uw eigen foto's toe!
- Verander foto's en tekst met full-featured editor
- Plaats meerdere foto's en tekstvakken in een cel
- Opslaan en afdrukken van overlays
- Export overlays als PDF-bestanden, JPG of PNG
- Alleen voor Windows, XP, Vista of 7.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Communicatie-apparaat GoTalk 4+ à € 203,50
GoTalk standaard à € 55,50
GoTalk Overlay Software à € 91,50