STAP-VOOR-STAP MET NIVEAUS (STEP BY STEP GAMEPLAY)
Doelgroep: kinderen en volwassenen met verstandelijke en/of lichamelijke achterstand. Kinderen met ernstige spraakproblemen, of kinderen die niet tot spreken komen. Volwassenen met bijvoorbeeld afasie of een andere aandoening waardoor het spreken wordt belemmerd.


Hij is er in twee maten, een grote (knop met 12 cm. doorsnede - foto boven) en een kleine (knop met 6 cm doorsnede - foto links). Uitsluitend in de kleur rood met witte kast.

Wij bij Edupro zijn enthousiast over dit product: Stap-voor-stap met niveaus! GamePlay werkt naar twee kanten: het maakt het krijgen van opdrachten voor de gebruiker of juist het communiceren naar de ander (door de gebruiker) voor iedereen toegankelijk. Zoals elke stap-voor-stap-knop, gewoon uw berichten opnemen op het apparaat, activeer vervolgens het oppervlak door er op te drukken om het bericht af te spelen.

Wat maakt Stap-voor-step GamePlay uniek? Dat zijn de drie verschillende niveaus:
- Niveau 1: Randomisatie in willekeurige volgorde worden uw berichten afgespeeld.
- Niveau 2: Random Eliminatie in willekeurige volgorde worden uw berichten afgespeeld en als eenmaal een bericht is beluisterd, wordt het gewist.
- Niveau 3: Keuze - hiermee kunt u een reeks van berichten overslaan om een specifiek gewenst bericht te krijgen, door het oppervlak van de knop meerdere keren op een rij in te drukken.

De drie niveaus zijn door middel van een eenvoudige schuifschakelaar in de voet van het apparaat in te stellen. Simpel: op niveau 1, 2 of 3 zetten.

In slechts een paar minuten, wordt elke opdracht een nieuwe uitdaging, of wordt communiceren weer een stuk eenvoudiger gemaakt.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Stap-voor-stap met niveaus (groot) à € 299,50
Stap-voor-stap met niveaus (klein) à € 299,50