CHATTERBOX 30
Doelgroep: kinderen die moeite met spreken en/of taalontwikkeling hebben, kinderen met mentale ontwikkelingsproblemen.

De Chatterbox (kletsdoosje) 30 is een eenvoudig communicatie-apparaat met 30 knoppen, die allemaal onafhankelijk van elkaar een boodschap kunnen bevatten, die per boodschap max. 10 seconden kan duren. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

De Chatterbox is eenvoudig in de hand te houden en er zijn verwisselbare frontjes voor plaatjes, picto's, kleuren en/of foto's. Laat ze corresponderen met de opgenomen geluiden of boodschappen en u heeft een krachtig middel om te communiceren in handen. Uitmuntend geschikt voor autistische kinderen die veel baat hebben bij een dagprogramma.

Wat kan er allemaal mee?
- Kinderen aanmoedigen in spreek- en luisteractiviteiten
- Kinderen helpen om een verhaaltje te vertellen of volgordes aan te leren
- Biedt een alternatief voor geschreven opdrachten

Mogelijke ontwikkeldoelen:
- Labelen en classificeren
- Opdrachten leren begrijpen en dingen laten gebeuren
- Vragen stellen en antwoorden geven.

Voorbeelden om de Chatterbox te gebruiken:
- Print een dagprogramma uit met diverse opdrachten die kinderen over de dag heen moeten uitvoeren. U neemt vervolgens de tijd, plaats en activiteit op onder een relevante knop van de Chatterbox. Kinderen kunnen dan naar het dagprogramma luisteren, kunnen horen waar ze wanneer moeten zijn en wat hun opdracht daar is. Op ieder gewenst moment kunnen ze de boodschap opnieuw afspelen.
- Print een blaadje uit met plaatjes: kleren, cijfers, kleuren, dieren om ze op die manier aan te leren. Op een hoger niveau kunt u bijvoorbeeld de Chatterbox gebruiken om dingen in een andere taal aan te leren, of leer de kinderen de benoemde plaatjes op te nemen. Ideaal om met z'n tweetjes ermee te werken.
- Als kinderen een workshop volgen, of een bepaald vak, waarbij ze dingetjes moeten onderzoeken, dan kunnen ze de lijn van de resultaten onder de 10 knoppen van de Chatterbox opnemen, zodat ze later die gedachten wellicht ook uit kunnen werken.
- U kunt de Chatterbox ook ophangen en als informatie-apparaatje gebruiken. U kunt voor ieder van de 10 knoppen een omschrijving, een feit, een suggestie, een vraag of een antwoord (uw creativiteit is hier de enige beperking). Iedereen die langs loopt kan vervolgens de Chatterbox als informatiepunt gebruiken etc. etc.

Afmetingen: 32 x 6 x 2cm.
Werkt op twee meegeleverde AAA batterijen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Chatterbox 30 à € 79,50