ZESHOEKIGE TEGELTJES-PRAATKNOP (PRAATKNOPPEN MET 80 SEC. SPRAAKUITVOER IN 6 VERSCHILLENDE KLEUREN)
Doelgroep: kinderen en volwassenen die baat hebben bij het krijgen van auditieve opdrachten via dit apparaatje.

Een nieuwe knop met opvallende vorm. Er past een boodschap in van 80 seconden. De spraak is duidelijk te verstaan. En onder het doorzichtige deksel steek je gemakkelijk een plaatje of pictogram. Rubberdopjes houden de knop goed op zijn plek.

Dit pakket bestaat uit 6 knoppen in de kleuren rood, groen, blauw, geel, zwart en wit. De knoppen kunnen aan de muur gehangen, omdat de kleuren overeenkomen met de meestal gebruikte kleuren voor de dagen van de week, ook zijn ze handig in combinatie met een planbord.

Als extra heeft deze knop een audio-ingang (3,5 mm) waardoor het mogelijk is muziek direct vanuit een MP3 speler, iPhone, Androïd Smartphone, uw computer of CD-speler over te zetten. Daarvoor gebruik je een 3,5 mm audio snoer, dat wordt door Edupro standaard meegeleverd.

Werkt op 3 AAA batterijen (worden ook meegeleverd).
Afmeting 8 x 8 x 2,5 cm.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Set van 6 zeshoekige tegeltjes-praatknoppen inclusief batterijen en audiosnoer à € 97,50