QUICKTALKER 7, 12, 23
Doelgroep: iedereen die het nodig heeft of fijn vindt een eenvoudig en draagbaar communicatie-apparaat te gebruiken. Met name geschikt voor iedereen die niet of moeilijk (meer) kan spreken. We denken aan verstandelijk beperkten en bijvoorbeeld ALS patiënten en Locked-In-patiënten.

De QuickTalker is een groot plaatjesgebaseerd communicatiehulpmiddel met een vaste indeling in drie versies. Elke QuickTalker heeft bovenaan een rij van 3 knoppen voor vaste "kernboodschappen".

Het aantal knoppen daaronder is afhankelijk van de versie. De QuickTalker 7 heeft 2x2 knoppen, de QuickTalker 12 heeft 3x3 knoppen en de QuickTalker 23 heeft 4x5 knoppen. De spraak bij deze knoppen is afhankelijk van het ingestelde niveau. De QuickTalker heeft 5 niveaus. Op elk niveau kunnen spraakboodschappen worden opgenomen, zodat het apparaat in verschillende situaties kan worden gebruikt. De bij het niveau behorende symbolenkaart schuift u eenvoudig aan de zijkant in het apparaat. Met behulp van een knop aan de voorzijde van het apparaat kan het juiste niveau worden ingesteld. De 3 vaste kernboodschappen blijven op elk niveau gelijk.

Spraakboodschappen kunnen gemakkelijk worden opgenomen met de ingebouwde microfoon. Het apparaat heeft een mooie geluidskwaliteit. Het volume is instelbaar met behulp van twee knoppen aan de voorzijde.

De QuickTalker is licht van gewicht en heeft een vast handvat aan de zijkant, waarmee het gemakkelijk kan worden meegenomen.

In vergelijking met zijn soortgenoten is de QuickTalker beperkt in zijn mogelijkheden. Ook is het apparaat wat minder robuust. De eenvoud in combinatie met de lage prijs maken de QuickTalker echter interessant voor instellingen of voor gebruik bij activiteiten in de klas.

Technische gegevens:
Afmetingen: 29,5 x 30 x 4,3 cm
Gewicht:
   QuickTalker 7: 758 gram
   QuickTalker 12: 767 gram
   QuickTalker 23: 789 gram
Voeding: 4 AA-batterijen
Aantal niveau's: 5
Opnamecapaciteit:
   QuickTalker 7: 6 minuten
   QuickTalker 12: 12 minuten
   QuickTalker 23: 20 minuten

QuickTalker 7
- 23 spraakboodschappen (3 kern- + 4 individuele spraakboodschappen op ieder opname-niveaul)
- 6 minuten opnametijd

QuickTalker 12
De meest verkochte!
- 48 spraakboodschappen (3 kern- + 9 individuele spraakboodschappen op ieder opname-niveaul)
- 12 minuten opnametijd

QuickTalker 23
- 103 spraakboodschappen (3 kern- +20 individuele spraakboodschappen op ieder opname-niveaul)
- 20 minuten opnametijd

Gratis overlays maken?
U kunt zelf eenvoudig en gratis zogenaamde 'overlays' maken voor uw QuickTalker 7, 12, of 23 met slechts een paar muisklikken! U kunt foto's en plaatjes van uw eigen computer of internet (denk aan copyright!) gebruiken om overlays te ontwerpen. Die werken overigens op praktisch alle communicatie-apparaten van AbleNet.

Bekijk dit Engelstalige filmpje om te zien hoe u de QuickTalker inspreekt.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
QuickTalker 7 à € 239,50
QuickTalker 12 à € 269,50
QuickTalker 23 à € 299,50