ITALK 4 MET NIVEAUS (WITH LEVELS)
Doelgroep: iedereen die moeite heeft met spreken of communiceren, mensen met verstandelijke beperkingen.

Het NIEUWE iTalk4 met Levels-communicatieapparaat biedt de gebruiker toegang tot vier berichten door middel van het indrukken van 1 van de vier vrolijk gekleurde knoppen. De versterkte geluidsuitvoer met twee luidsprekers zorgt voor heldere communicatie in bijna iedere omgeving.

iTalk4 met niveaus heeft een opnametijd van 6 minuten per boodschap, bevat drie afzonderlijke opnameniveaus en kan dus maximaal 12 unieke berichten bevatten. Elke gekleurde dop van 6,35 cm is permanent aangesloten en bevat een doorzichtige dop zodat u een afbeelding naar keuze eronder kunt bevestigen.

iTalk4 met niveaus is toegankelijk via naar keus aangesloten losse knoppen, die wij in soorten, vormen, kleuren en maten hebben in onze afdeling hardware > losse knoppen. Sluit een losse knop op de achterkant van de iTalk 4 aan om direct uw opgenomen berichten af te spelen. U kunt ook de speelgoed-/apparaatuitgangen (mini jack aansluiting) gebruiken om uw iTalk4 met niveaus in een schakelaar te veranderen en communicatie aan uw (speelgoed)activiteit toe te voegen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
iTalk 4 met niveaus à € 315,00