BIG TALKING BRIX
Doelgroep: iedereen die moeite heeft met spreken of communiceren, mensen met verstandelijke beperkingen.

U kent wellicht onze kleinere Talking Brix, maar diverse klanten vroegen of er ook een wat grotere versie beschikbaar kon komen. Die is er nu! De nieuwe Talking Brix 2 is een set van drie communicatieapparaten met ieder één bericht, die afzonderlijk kunnen worden gebruikt of kunnen worden aangesloten om een communicatieapparaat voor meerdere berichten te creëren. Elke Talking Brix kan een bericht tot 10 seconden lang afspelen. De gekleurde bovenkant van 4,6 cm op elke Talking Brix is eenvoudig te activeren met slechts 57 g kracht. Elke Talking Brix wordt geleverd met een doorzichtige snap-cap zodat u een foto-symbool naar keuze kunt bevestigen. Talking Brix bevat een oplaadbare batterij die lang (maanden) meegaat. Verbeteringen aan de nieuwe TalkingBrix 2 zijn onder meer: Versterkte geluidsuitvoer met twee luidsprekers (stereo geluid). De opnamevergrendeling voorkomt dat een gebruiker per ongeluk een bericht wist en er is een sterk verbeterde levensduur van de batterij

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Big Talking Brix à € 245,00