LITTLE STEP BY STEP CHOICE WITH LEVELS
Doelgroep: iedereen die moeite heeft met spreken of communiceren, mensen met verstandelijke beperkingen.

Little Step by Step with Levels (met niveaus) biedt een opwindende optie voor makkelijke, snelle communicatie. In tegenstelling tot de LITTLE Step-by-Step of LITTLE Step-by-Step met niveaus, kunt u met de LITTLE Step-by-Step Choice with Levels een bericht overslaan zonder dat het in zijn geheel wordt afgespeeld. Door herhaaldelijk op het activeringsoppervlak te drukken, kunt u meerdere berichten overslaan om bij het gewenste bericht te komen. Wanneer u het bericht vindt dat u zoekt, laat u het activeringsoppervlak los en wordt het bericht in zijn geheel afgespeeld. Dit is een geweldig hulpmiddel voor het beantwoorden van bijvoorbeeld meerkeuzevragen of het communiceren van wensen uit een lijst met opties.

Neem een reeks berichten op op dit speciale spraakgenererende apparaat en activeer vervolgens de 2,5-inch/6,4-cm schakelaar bovenaan om tussen keuzes te wisselen en het gewenste bericht af te spelen. Bevat 4 minuten opnametijd, drie opnameniveaus en ondersteunt het gebruik van een externe schakelaar (losse knop) voor alternatieve toegangsmethoden.

Met de Little Step by Step Choice with levels keuze kunt u reeksen, dagplannen of recepten enz. opnemen en vervolgens specifieke berichten uit deze reeksen selecteren en afspelen.

Little Step by Step met Levels-functies:
- Inclusief 4 verschillend gekleurde caps (doorzichtige doppen): rood, geel, groen, blauw
- Beter dan ooit digitaal geluid
- Keuzefunctie "Kies uw bericht"

Technische specificaties:
- Berichten / niveaus: onbeperkt opeenvolgend / 3
- Opnametijd: 4 minuten.
- Schakelingang: 1
- Uitgang speelgoed/apparaat (losse knop-aansluiting): 1
- Activeringsoppervlak: 6,4 cm
- Activeringskracht: 57-85 g
- Gewicht met batterij: 241 g
- Batterijtype: 9 volt

Voor uitleg over het gebruik zie het volgende filmpje.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Little Step by Step Choice with levels à € 259,50