PLUG N´ PLAY PHONE
Doelgroep: kinderen vanaf 2 jaar

De PLUG 'n PLAY Phone is een vrolijk, innovatief, interactief product, gebaseerd op de technologie van de stemherkenning. Speciaal ontworpen voor peuters en kleuters!

De PLUG 'n PLAY Phone biedt uitdagende en vermakelijke uitdagingen die er voor zorgen dat de fantasie, het luisteren en zijn of haar conversatie-vaardigheden worden ontwikkeld. Als uw kind in de handset spreekt, vindt er interactie plaats met leuke figuurtjes op het scherm en die worden a.h.w. gestuurd door de spraak van uw kind. Dus wat er op het scherm gebeurt, wordt door de spraak van uw kind beïnvloed! De charmante Comfylandfiguurtjes reageren en op de stem van uw kind en nemen hem of haar mee in geinige avonturen!

Eigenschappen:
- Interactieve stemherkenning
- Figuurtjes op het scherm reageren op de stem van uw kind
- 36 educatieve & vrolijke activiteiten
- 3 niveaus die a.h.w. met uw kind meegroeien

Minimale systeemeisen:
- Windows XP, Vista of Windows 7

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Plug n´ Play Phone à € 83,95