IRISBOND PRIMMA: BEDIEN UW COMPUTER MET UW OGEN
Doelgroep: mensen die niet de mogelijkheid hebben hun computer of laptop middels een muis, trackball, joystick, toetsenbord of ander manueel syteem te bedienen.

Irisbond Primma is een systeem, gebaseerd op de meest doorontwikkelde kunstmatige visustechnologieën, meer specifiek op zgn. Eye Tracking (oogvolg) technieken, die ervoor zorgen dat door het eenvoudig bewegen van uw ogen, uw computer wordt bediend.

Uw computer of laptop bedienen, uitsluitend d.m.v. oogbewegingen. U kunt op het internet browsen, u kunt chatten, films bekijken, tekenen, tekstverwerken, naar muziek luisteren, kortom: communiceren en dat alleen maar door bewegingen met uw ogen te maken. De Irisbond ondersteunt virtuele toetsenborden, stem-synthesizer en deze zijn vrij te verkrijgen! En misschien wel de beste hulp die we kunnen bieden: 24/7 is er een online-verbinding met Irisbond.com open om met u te praten over installatie of onderhoud van de Irisbond!

De installatie van de Irisbond op uw Windows PC of laptop is eenvoudig, binnen 10 minuten kunt u aan het werk zijn. De stappen die u moet doen zijn zeer intuïtief. Bovendien heeft u geen specifieke computervaardigheden nodig!

De visuele interface is buitengewoon gebruiksvriendelijk. U kunt net zoveel gebruikers met de Irisbond laten werken als gewenst is. Iedere gebruiker kan het system aanpassen aan zijn of haar eigen behoeften!

Onderhoud is niet nodig. System Upgrades kunt u eenvoudigweg downloaden via het internet!

De Irisbond werkt in principe met ALLE software die werkt onder Windows, van XP tot en met 8.1! En prijstechnisch is de Irisbond zeker concurrerend met andere oogbolbesturings-apparaten. Uit diverse onderzoeken blijkt overigens dat de Irisbond zeer betrouwbaar en robuust is.

Zie ook de Engelstalige specificaties in PDF-formaat.

Als de Irisbond u niet bevalt, mag u tot vier weken na ontvangst het apparaat aan ons retour zenden en zullen wij het geld dat u aan ons overmaakte retourneren!
We zijn er namelijk zeker van dat de Irisbond een prachtig en stabiel product is!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Irisbond Primma à € 2295,00